Svjetski dan spavanja u Splitu

Svjetski dan spavanja u
Splitu

Lucija i Ana Zaninovic

Split je danas na jedan dan postao domaćin najboljeg pidžama partyja u Hrvatskoj. Naime, tvrtka Studio Moderna i brend Dormeo, u svojoj splitskoj Dormeo home trgovini, na ovaj poseban i zabavan način obilježili su ovogodišnji Svjetski dan spavanja.

Cilj organizatora bio je prenijeti poruku o važnosti kvalitetnog noćnog odmora te pravilnog odabira asortimana za spavanje, s naglaskom na odabir madraca kao temelja zdravog sna. Zato je pidžama party zamišljen kao događanje na kojem su svi mogli isprobati Dormeo rješenja za spavanje uživajući pritom u omiljenom jutarnjem opuštajućem ritualu – doručku u krevetu.

Doris Pincic i direktorica

Svjetski dan spavanja s Dormeom, proslavili su i ambasadorica Dormeo brenda, glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica, direktorica tvrtke Studio Moderna Hrvatska, Ana Orehovec, sportašice Lucija i Ana Zaninović, glumica Arijana Čulina, chef Stephan Macchi i pjevač Goran Karan.

Uz to, tvrtka Studio Moderna iskoristila je ovo događanje kako bi osigurala miran i kvalitetan san onima kojima je to najpotrebnije. Udruzi roditelja za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s teškoćama u razvoju – „Anđeli“, donirala je 250 Dormeo Eucalyptus klasičnih jastuka, a donaciju je u ime udruge preuzela  Mirjana Mutak, tajnica udruge i roditelj djeteta s poteškoćama u razvoju.

Doris Pincic i direktorica tvrtke

Više o brendu Dormeo potražite na Dormeo stranicama te Dormeo i Top Shop prodajnim mjestima.

Doris Pincic

Preporuka

Zatvori