Donosimo nekoliko ideja kako urediti dom za Halloween
Donosimo nekoliko ideja kako urediti dom za Halloween

Donosimo nekoliko ideja kako
urediti dom za Halloween

Iako Halloween kao običaj ne dolazi s ovih prostora, neke smo si njegove zanimljivosti preuzeli. Možda ćemo tu večer otići u grad na scary izlazak, odgledati maraton hororaca ili razveseliti ukućane strašnim slasticama. Oni koji se odluče na korak dalje mogu rezbariti bundeve s klincima ili pak preurediti dom na ovu temu. Ako spadate pod ovo zadnje, donosimo nekoliko fora ideja koje bi vam se mogle svidjeti. 

Halloween ideje za uređenje doma 

S nekoliko jednostavnih detalja svom domu možete staviti spooky predznak. Danas su brojne trgovine prepune raznih paukovih mreža, zavjesa s prigodnim motivima, ukrasa i dekoracija u obliku pauka i kostura, zašto ih jednostavno ne iskoristiti sve? Za one koji možda ne žele pretjerati, bundeve će biti sasvim dovoljne. Ne morate ih ni rezbariti da biste stvorili onaj jesenski chic. 

Scary detalji

Vještičji šeširi mogu postati dekoracije gdje god ih postavite, a cijelom prostoru horor vibe će dati keramički svijećnjaci. Poigrajte se zavjesama i poprskajte ih umjetnom krvlju, to će oduševiti sve ako ste odlučili raditi kućni party. Leteći šišmiši trend su ukrašavanja za noć vještica koji dobro funkcioniraju samostalno ili kao dio veće teme. Uparite ih s hrpama bundeva i zanimljivom lampom za izgled koji je više svečan, a ne zastrašujući. Samo zanimljivim crvenim žaruljama možete napraviti veliku promjenu. Pinterest je kao i uvijek sjajan izbor za neiscrpne ideje. 

Inspirirajte se poznatim filmovima 

Kao i uvijek horor filmovi mogu biti dobra inspiracija za dekoracije. Hoćete li se odlučiti na ukletu kuću kao inspiraciju ili pak za neki klasik kao što je Kuća obitelji Adams ili Strah u ulici brijestova, samo neki ukrasni detalji iz filma mogu stvoriti tu jezivu atmosferu. U konačnici ovo može biti dan da se dobro zabavite i okušate u izradi DIY ukrasa s klincima, pa zašto ne iskoristiti priliku. 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori