Igra koja kroz male izazove svakodnevicu čini boljom i zanimljivijom

Igra koja kroz male izazove svakodnevicu
čini boljom i zanimljivijom

DOIY 30 days challenge

2020. godina nam je donijela izazova više nego smo očekivali i više nego smo mislili da možemo podnijeti. I dok njezin kraj s nestrpljenjem iščekujemo, dolazak nove godine neće promijeniti puno. Ipak, mnogima među nama, dolazak nove godine će dati onaj osjećaj novog početka koji nam sada treba više nego ikad i potaknuti nas da, usprkos svemu, uživamo u malim stvarima i svoju svakodnevicu učinimo boljom

Upravo je to ideja iza 30 days challenge kutija španjolskog lifestyle brenda DOIY. Idealne za početak nove godine, ali i za svaki trenutak kada poželimo isprobati nešto novo ili se vratiti dobrim starim navikama, ove kutije u trideset dana mogu promijeniti mnogo više od naše svakodnevice.

DOIY 30 days challenge

U malim i šarenim kutijama, lifestyle brend DOIY okupio je trideset kartica na kojima se nalazi trideset malih izazova koji će nas potaknuti da isprobamo nešto novo ili podsjetiti da baš svaki dan uživamo u nečemu što volimo. 30 days challenge kolekciju čini kutije posvećene sreći i kreativnosti, kuhanju i jogi, jačanju samopouzdanja i usporenijem načinu života.

DOIY 30 days challenge

O popularnosti ovih kutija govori i činjenica da je većina kutija trenutno rasprodana, no brend DOIY neprestano ih vraća u svoj online shop. Pogled na kolekciju donosimo u nastavku, a naručiti ih možete na službenoj stranici brenda doiydesign.com, dok neke od kutija možete pronaći i u zagrebačkom Selecteddu i u njegovom online shopu na selectedd.hr.

DOIY 30 days challenge
DOIY 30 days challenge Happiness
Happiness
DOIY 30 days challenge Creativity
Creativity
DOIY 30 days challenge Girl Power
Girl Power
COS ugodne haljine jesen zima 2020.
Chef
DOIY 30 days challenge Yoga
Yoga
DOIY 30 days challenge Fitness
Fitness
DOIY 30 days challenge Self-Confidence
Self-Confidence
DOIY 30 days challenge Go Green
Go Green
DOIY 30 days challenge Vegan
Vegan
DOIY 30 days challenge Self-Care
Self-Care
DOIY 30 days challenge Slow Life
Slow Life
DOIY 30 days challenge Acceptance
Acceptance
DOIY 30 days challenge Gratitude
Gratitude
DOIY 30 days challenge Less is More
Less is More
DOIY 30 days challenge Seduction
Seduction

Foto: DOIY

Učitati još
Zatvori