Vatrene dočekujemo u nedjelju popodne – pokažimo koliko smo ponosni
Vatrene dočekujemo u nedjelju popodne – pokažimo koliko smo ponosni

Vatrene dočekujemo u nedjelju popodne
– pokažimo koliko smo ponosni

Tog srpnja 2018. godine scene sa zagrebačkih ulica su obišle svijet. Gotovo pola milijuna ljudi tada je dočekalo nogometne viceprvake svijeta! Hrvatska nogometni reprezentativci imali su nakon povratka iz Moskve najveći doček u povijesti Hrvatske. Scene su to koje će se još dugo pamtiti, a priliku da ih proživimo ponovno dobit ćemo već ove nedjelje.

Naime, gradonačelnika Zagreba Tomislav Tomašević najavio je kako će 18. prosinca u popodnevnim satima biti priređen svečani doček Vatrenih na Trgu bana Josipa Jelačića. Na istoj je lokaciji omogućeno gledanje utakmice za treće mjesto te velikog finala. Također, utakmice će se kao i do sada moći pratiti i na Europskom trgu.

Organizatori očekuju kako će program na Trgu bana Josipa Jelačića početi u 17 sati, kada bi zrakoplov s našom reprezentacijom trebao sletjeti u zagrebačku zračnu luku.

Prema najavama, na dočeku hrvatske nogometne reprezentacije nastupiti će Prljavo kazalište, Jura Stublić i Film, Indira Levak i Jole.

Bez obzira kakav bio ishod naredne utakmice, našim reprezentativcima bit će priređen dostojanstven doček. Jedno je sigurno – bit će to dan za pamćenje (bez obzira na vremensku prognozu).

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori