Natječaj dm-a {ZAJEDNO} za bolje sutra: dm će podržati projekte koji doprinose dobrobiti i zdravlju žena
Natječaj dm-a {ZAJEDNO} za bolje sutra: dm će podržati projekte koji doprinose dobrobiti i zdravlju žena

Natječaj dm-a {ZAJEDNO} za bolje sutra: dm će podržati projekte koji doprinose dobrobiti i zdravlju žena

U ponedjeljak, 17. travnja, dm je otvorio natječaj {ZAJEDNO} za bolje sutra na koji se mogu prijaviti projekti čiji je cilj doprinijeti dobrobiti i zdravlju žena. Na mrežnoj stranici jednizadrugezajedno.hr do 11. svibnja otvorene su prijave za projekte u kategorijama unapređenja i očuvanja fizičkog i mentalnog zdravlja žena, unapređenja kvalitete života žena, dok je u kategoriji inovacije i proizvodi moguće prijaviti prijedloge za uvrštavanje proizvoda hrvatskih proizvođača u ponudu dm-a te inovacije čiji je cilj promicanje zdravlja žena.

„Jedno od najvažnijih područja u koje dm ulaže već dugi niz godina je unapređenje zdravlja naših sugrađana i zdravstvene skrbi koja im je dostupna. Natječajem {ZAJEDNO} za bolje sutra želimo skrenuti pozornost na teme i izazove s kojima se žene susreću u privatnom i profesionalnom životu te podržati projekte koji će imati dugoročno pozitivan učinak na njihovo zdravlje i dobrobit. Na ovaj način želimo utjecati na kvalitetu života što većeg broja žena, među kojima je i više od 1.500 djelatnica dm-a, te našim kupcima, koji su većinom žene, pokazati da nam je njihova dobrobit na prvom mjestu“, izjavila je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

Kako će dm birati projekte?

Cilj natječaja je odabrati i podržati realizaciju projekata koji će doprinijeti promicanju, razvoju i unapređenju zdravstveno-socijalnih aspekata zdravlja žena svih dobnih skupina. Nevladine udruge, ustanove, jedinice lokalne i područne samouprave, neprofitne pravne osobe i hrvatski proizvođači mogu prijaviti projekte usmjerene na poticanje zdravijeg načina života i prevenciju bolesti koje pogađaju žene, inicijative za unapređenje fizičkog i mentalnog zdravlja žena te s tim povezane inovacije, proizvode i edukacije.

Među pristiglim prijavama dm će odabrati i podržati one projekte koji se istaknu svojom kvalitetom i originalnošću te koji će dugoročno i u najvećoj mjeri doprinijeti zdravlju i dobrobiti žena u Hrvatskoj.

dm natječaj

Pravila i uvjeti natječaja {ZAJEDNO} za bolje sutra te kriteriji za odabir dostupni su na mrežnoj stranici jednizadrugezajedno.hr na kojoj će tijekom trajanja natječaja biti objavljene sve pristigle važeće prijave, kao i detalji o projektima odabranima u sklopu natječaja.

FOTO: dm, iStock

Učitati još
Zatvori