Krevet u kojem će vaše dijete iskreno uživati

Mnogi roditelji vole dati mašti na volju kada je riječ o uređenju dječje sobe. Upravo zahvaljujući njihovoj kreativnosti, kao jedan od najzabavnijih trendova u namještanju dječjih zona pokazao se krevet u obliku kuće, na koji, prema riječima zadovoljnih mama, sva djeca jako pozitivno reagiraju.

Djecji krevet2

Bonnesoeurs

‘House bed’ karakterizira jednostavni, minimalistički dizajn i funkcionalnost; može se koristiti i za san i za igru te štedi prostor. Ručno je izrađen od masivnog drva i predstavlja eco-friendly rješenje koje ćete za par godina moći mirne savjesti uskladištiti. Namijenjen je za djevojčice i dječake raznih godina, a u skladu s time pri izradi se može birati veličina i visina kreveta.

Djecji krevet4

Norsu

Krevet-kuću izrađuje relativno malen broj brendova, i to u vrlo malim serijama, budući da se izrađuju ručno, stoga ne začuđuje da brojne tvrtke, poput australske This Little Love, imaju liste čekanja. Za nestrpljive roditelje tu je i druga ideja, inspirirati se fotografijama i naručiti izradu kreveta kod stolara. Zatim ga možete personalizirati po vlastitom ukusu, obojati u neku jarku ili pastelnu boju, okititi ukrasnim svjetlima i pomponima te naposljetku uživati u iskrenom oduševljenju svog djeteta.

Djecji krevet3

Norsu

Djecja soba6

This Little Love

Djecja soba5

This Little Love

Djecji krevet8

This Little Love

Foto:  Norsu, SweetHOMEfromwood, This Little House, Bonnesoeurs

0