Journal adventski kalendar: Shell pot vaza i Sense mirisni set za dom
Journal adventski kalendar: Shell pot vaza i Sense mirisni set za dom

Journal adventski kalendar: Shell pot vaza
i Sense mirisni set za dom

Tradiciju Journal adventskog darivanja započeli smo 2018. godine, a možemo reći kako nam je upravo ta tradicija jedna od dražih. Blagdansko razdoblje samo po sebi nosi poseban osjećaj veselja i zajedništva, a pokloni taj osjećaj samo uljepšavaju. Journal je poznat po tome da voli darovati svoje čitatelje i pratitelje, a ova godina nije iznimka!

Journal adventski kalendar

Kao i svake godine, Journal adventsko darivanje odvija se na našem Instagram profilu na kojem možete osvojiti zaista divne poklone. Svaki dan uljepšat ćemo vam jednim darom, a zaista smo spremili fantastična iznenađenja! Kroz trajanje našeg adventskog darivanja nadamo se da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane. Svako darivanje traje 24 sata, pobjednici će biti označeni u komentaru i na kraju ovog članka.

Journal x Dizajnholic

U današnjem Journal adventskom kalendaru Dizajnholic se pobrinuo da uljepšate svoj dom i stvorite ultimativni cozy osjećaj za kojim svi žudimo ove zime. Imate prliku osvojiti divnu Shell pot vazu brenda Fermliving i ‘Sense’ mirisni set za dom.

Ponekad nam je potrebna stanka od užurbane svakodnevice, trenutak za odmor i ponovno povezivanje sa sobom i okolinom. S poklon setom ‘Sense’ priuštite sebi ili nekome do koga vam je stalo trenutak smirenosti. Set uključuje keramički držač za miris i šest mirisnih štapića s opuštajućim mirisom sandalovine.

Vaza Shell pot istovremeno funkcionira kao skulptura i uporabni predmet s brojnim primjenama. Možete ju koristiti kao vazu, zdjelu za voće, posudu u koju ćete nešto zasaditi, pospremiti od pogleda ili možda napuniti ledom i na brzinu u njoj ohladiti omiljeno piće. Baš poput nautilusa ili indijske lađice kojom je inspirirana, ova vaza ima mat površinu izvana, a sjajnu (glaziranu) iznutra. Shell pot je savršeno pogođeni spoj prirodnih oblika i suvremenog dizajna, a u interijeru ju je jednostavno nemoguće ne zamijetiti.

Journal x Dizajnholic adventski kalendar

Darujemo jednog od naših čitatelja ili čitateljica sa Shell pot vazom i ‘Sense’ mirisnim setom za dom, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  • Pratiti @journal.hr Instagram profil
  • Pratiti @dizajnholik Instagram profil
  • Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway se odvija na Journal.hr Instagramu do 30. prosinca 2022. u 13 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika/cu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

 

Dobitnik giveawaya je @sense.nosense.design – čestitke! 

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Učitati još
Zatvori