Divno vjenčanje jedne od naših najdražih australskih blogerica

Divno vjenčanje jedne od naših
najdražih australskih blogerica

Nikad nismo krili oduševljenje stilom Australki koje su se prije koju godinu probile na svjetsku blogersku scenu i pozicionirale uz bok Talijanki i Skandinavki kao prava modna velesila. Mnogima je minimalizam okosnica izričaja, a među najglasnijim predvodnicama toga stila svakako je Sara Donaldson (sada Crampton), poznatija po imenu svog bloga Harper and Harley.

Stylish australsko vjenčanje blogerice Harper and Harley

Volimo pratiti njene modne kombinacije, modne dodatke, beauty preporuke, frizure… zapravo nema područja u kojem se nismo okrenuli Sarinom Instagram profilu za malo inspiracije. Prije nekoliko dana, blogerica je najavila kako se bliži dan njenog vjenčanja i otada nestrpljivo iščekujemo fotografije velikog dana koje su noćas u nevelikom broju i objavljene.

Vjenčanje se održalo na otvorenom, u pitoresknom mjestu Tintenbar u blizini Brisbanea. Travnata podloga i visoke palme poslužile su kao idealna scenografija za obred na suncu kojem su, uz obitelj i najbliže prijatelje, nazočila i druga poznata lica australske blogerske scene poput Carmen Grace Hamilton i Talisse Sutton.

Romantika na otvorenom

Sara se udala za svog dugogodišnjeg dečka Richa Cramptona nakon gotovo godinu dana zaruka, a za vjenčanicu je odabrala australski brend Jane Hill. Perlicama izvezena uska haljina sa spuštenim ramenima i peplum rukavima od tila upotpunjena je samo velikim hoop naušnicama i buketom od tri bijele ruže kojeg je Sara nosila u rukama. Njen već zaštitni znak, niska zalizana punđica s razdjeljkom sa strane savršeno se uklopila u minimalistički pristup cijele priče.

A post shared by Jane Hill (@janehillbridal) on

A post shared by Carmen Rose (@camidemarco) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori