Divno vinsko subotnje druženje

Divno vinsko subotnje druženje

Bouquet_Vinolog

Vinsko opušteno upoznavanje i druženje

Da se Martinje u Hrvatskoj može proslaviti na drugačiji način, sa puno stila a opet opušteno i beskrajno zabavno demonstrirala nam je sinoć ekipa okupljena u caffe baru / galeriji Botaničar u režiji tvrtke Vinolog. Zapravo kada se stvari od početka poslože kako treba onda se sve čini lako, ali upravo u tome leži tajna uspjeha sinoćnje zabave. Prva stavka je sama lokacija, novo in mjesto u Zagrebu pod nazivom Botaničar pokazalo se kao savršen odabir. Prostor je kao stvoren za opušteno upoznavanje i druženje.

Druga bitna stavka svake uspješne zabave je glazba, ekipa iz Vinologa odabrala je glazbeni buket dvojac sjajnih DJ-jeva: Nicolu (Reform) i Lovru (Sonus). Koji su svojom glazbom stvorili savršenu kulisu za najvažniju stvar te večeri, a to je degustacija onoga što ekipa okupljena u Vinologu pod vodstvom vlasnice i vizionarke Jelene Balog i uz umjetničku podršku dizajnerice Martine Tomić svima okupljenima željela ponuditi. Predstavili su svoje perjanice – vina Éclat chardonnay nagrađen Dekanterom, Éclat plavac mali i muškat žuti te vina iz svoje manje exkluzivne linije Lectus.

Bouquet_Vinolog_Andreja Bistričić

Andreja Bistričić

Bouquet_Vinolog_Botaničar

Vinolog vina

Svih šest vrsta butelja proizvedenih u šest različitih hrvatskih vinarija imali smo prilike kušati sinoć po promotivnim cijenama. Ovakva vrhunska vina trebalo je popratiti ne samo izvrsnom glazbom već i jelima. Kao specijalitet večeri serviran je nagrađivani poljički soparnik koji se pokazao kao još jedan nekonvencionalan , ali izvrstan odabir i dobro došao dodatak Martinjima koja su pred nama u godinama koje slijede. Zato ne čudi odaziv poznatih i uspješnih Hrvata, ali i mladih urbanih ljudi koji su Martinje odlučili sinoć proslaviti u režiji Vinolog ekipe, super se zabavljajući, zadovoljni što će se ujutro probuditi bez glavobolje i samo s jednim pitanjem – kad opet Vinolog sprema promociju svojih vina?

Bouquet_Vinolog_Dj Nicole

Bouquet_Vinolog_Domagoj Jakopović Ribafish_Jadranka Nišević

Domagoj Jakopović Ribafish i Jadranka Nišević

Bouquet_Vinolog_Éclat Plavac mali

Bouquet_Vinolog_Éclat

Bouquet_Vinolog_Jadranka Nišević_Jelena Balog

Jadranka Nišević i Jelena Balog

Bouquet_Vinolog_John Pavlis_Vjeko Mandić_Martina Tomić_Mate Rončević_Ivana Pavić_Jadranka Nišević

John Pavlis, Vjeko Mandić, Martina Tomić, Mate Rončević, Ivana Pavić i Jadranka Nišević

Bouquet_Vinolog_Lectus Plavac

Bouquet_Vinolog_Maja Vučić

Maja Vučić

Bouquet_Vinolog_Nevio Marasović_Martina Tomić_Janko Popović Volarić_Jelena Balog

Nevio Marasović, Martina Tomić, Janko Popović Volarić i Jelena Balog

IMG_3477

IMG_3492

IMG_3495

IMG_3639

IMG_3732

Manuela Šola i Nikola Žinić

IMG_3811

IMG_3842

IMG_3927

Učitati još
Zatvori