Divno boho vjenčanje poznate blogerice

Divno boho vjenčanje poznate blogerice

Velikom valu vjenčanja poznatih blogerica pridružila se još jedna osoba čijim se stilom inspiriramo i u čiji ormar često volimo zaviriti. Jessie Bush je Novozelanđanka koja je svoj blog pokrenula sasvim slučajno, istražujući svjetsku street style scenu. S Novog Zelanda ubrzo je stigla u Sydney gdje se cijela priča odmah zakotrljala. Snimala je za tjedne mode, pisala kolumne u časopisima i sve je to dovelo do selidbe u London te svjetske slave za We The People.

Boho vjenčanje

Za svog dugogodišnjeg dečka i kreativnog direktora svog sada blogerskog carstva Sama Flahertyja udala se ovog vikenda na Novom Zelandu. Intimna ceremonija održana je na otvorenom, sunčanoj livadi i samo s najbližom obitelji budući da se veliko vjenčanje planira za Mallorcu sljedeće godine.

Lepršavu vjenčanicu dubokog izreza i zvonastih rukava odabrala je u londonskom salonu Charlie Brear, a s time je uparila tanki veo. Minimalistički buket činile su samo bijele ruže, a opuštenosti vjenčanja pridonijelo je savršeno toplo vrijeme. Mladenci su svoje “da” izgovorili ispod luka ukrašenog bršljanom, stojeći na orijentalnom tepihu što je dodatno zaokružilo ovu boho priču.

A post shared by Ana Galloway (@anagalloway) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori