Otvorena je online platforma ‘Disneyland Paris at Home’ koja će oduševiti i male i velike

Otvorena je online platforma ‘Disneyland Paris at Home’ koja će oduševiti i male i velike

Kako bi se spriječilo širenje koronavirusa, u cijelom svijetu zatvoreno je gotovo sve što se moglo zatvoriti. To uključuje i brojne svjetske znamenitosti i turističke aktrakcije, a jedna od njih je i najpoznatiji zabavni park – Disneyland u Parizu, koji je 12. travnja proslavio svoj 28. rođendan. Iako su vrata parka zatvorena, iz Disneylanda su se dosjetili kako da nam svima olakšaju vrijeme provedeno u karanteni i u naše svakodnevice unesu dašak Disneyjeve čarolije pa su pokrenuli online platflormu Disneyland Paris at Home koja će posebno razveseliti one najmlađe.

Disneyland Paris at Home

Na stranici Disneyland Paris at Home tako možete pronaći razne aktivnosti s kojima se vaši klinci, ali i vi možete zabavljati kod kuće. Mališane će razveseliti igre poput Pronađi razliku ili bojanke u kojima će pronaći svoje omiljene likove iz Disneyjevih filmova i crtića. Tu su i razni video tutorijali pomoću kojih mogu naučiti crtati Disneyjeve likove, naučiti legendarne koreografije iz parka ili se naučiti našminkati poput Disneyjevih junakinja.

Odrasli mogu isprobati neke od recepata za obroke i deserte iz Disneyjevih restorana kao što su torta od mrkve ili Pavlova inspirirana Snježnim kraljevstvom. A ako vam je već dosadio zid koji vaši kolege gledaju svaki put kad razgovarate putem video poziva, skinite neku od ovih zabavnih pozadina koja će vas ‘teleportirati’ ravno u Disneyland i zabaviti i vas i njih.

U svakom slučaju, na ovoj platformi uživat će i mali i veliki pa zakoračite u Disneyjev svijet i zabavite se kod kuće.

Foto: Unsplash

Učitati još
Zatvori