Udala se jedna od najljepših talijanskih voditeljica, a o njenoj vjenčanici priča se već danima
Udala se jedna od najljepših talijanskih voditeljica, a o njenoj vjenčanici priča se već danima

Udala se jedna od najljepših talijanskih voditeljica, a o njenoj vjenčanici priča se već danima

U jeku Europskog nogometnog prvenstva, još jednom se pokazalo da je ovaj sport mnogima zaista najbitnija sporedna stvar na svijetuNjemačka nogometna reprezentacija službeno je prošla u drugi krug natjecanja, a iako se među reprezentativcima koji su pozvani nije našao i njemački golman Loris Karius, on je ovih dana u žiži javnosti. On i njegova partnerica, poznata talijanska voditeljica Diletta Leotta, vezu su okrunili ljetnim vjenčanjem. O magičnom vjenčanju priča se već danima, a njih dvoje sada su na društvenim mrežama podijelili fotografije s ceremonije i velike proslave.

Diletta Leotta i Loris Karius: Vjenčanje iz snova

Talijanska voditeljica Diletta Leotta i njemački golman Loris Karius u vezu su više od dvije godine.Brzo su se zaručili, a vezu su okrunili vjenčanjem koje je održano ovog mjeseca na Siciliji. Privatnom događaju koji je održan u hotelu Therasia Resort prisustvovalo je oko 160 gostiju. Iako su prisutni već podijelili određene detalje s vjenčanja, par je tek nešto kasnije na društvenim mrežama objavio profesionalne fotografije koje su privukle pažnju mnogih.

Voditeljica i model Diletta Leotta je ispod objavljenih fotografija napisala: All I ever wanted. Pored toga, u video zapisu koji je objavila pojavljuje se i njihova kći Aria koja će u kolovozu napuniti godinu dana.

Vjenčanica koja nosi potpis Atelier Emé

Pored ambijenta i scenografije, glavna tema postala je i vjenčanica koju je mladenka nosila. Prvobitno s rukavima, a potom bez njih, vjenčanicu od čipke s poluprozirnom suknjom potpisuje Atelier Emé. Posvećenost detaljima vidljiva je u svakom aspektu. Odnosno, od tkanine pa sve do perfektno izvezene čipke. Također, ona je u različitim dijelovima večeri djelovala drugačije, a to je rezultat činjenice da se sastojala iz nekoliko dijelova.

Glavni zahtjev popularne voditeljice bio je da se vjenčanica transformira. Drugim riječima, da noseći jednu haljinu ona više puta iznenadi svog supruga i sve goste. Naposljetku, čini se da je u tome i uspjela. Štoviše, nije oduševila samo prisutne, već i pratitelje na društvenim mrežama.

*Sadržaj je preuzet s Journal.rs.

Foto: Instagram (@dilettaleotta, @loriskarius, @ateliereme)

Učitati još
Zatvori