Detalji za proljetne zabave na otvorenom

Detalji za proljetne zabave na otvorenom

A post shared by l u c y ✨ (@_lucyinthesky) on

Počela je sezona druženja na otvorenom. Dio večernjih rituala su zabave pod vedrim nebom. Bilo da je riječ o vrtnim ili zabavama na terasama, koktel partyijima, idiličnim roštiljima i piknicima ili šarmantim soirée druženjima. Sve to čini proljeće i ljeto tako uzbudljivim. A petak se još radosnije iščekuje nego zimi upravo zbog ovakvih rituala.

Kako bi ovaj tip zabava bio još ljepši i zanimljiviji, potrebno je ambijent učiniti ugodnim i atraktivnim. Tome uz hranu i piće doprinose i super zabavni ukrasi, posuđe, pribor za jelo, lampice, cvijeće pa čak i slike. Sve, baš sve mora biti jedinstveno i uzbudljivo. Za idealan provod i najljepše Instagram storyje donosimo nekoliko zabavnih prijedloga za zabavu na otvorenom.

Colour blocking

Ova eksplozija boja nije samo zanimljiva za party outfit već unosi i toliko potrebnu dozu pozitive i kada je cijeli ambijent u pitanju. Uz šarenilo je sve vedrije. Šarene stolne dekoracije, od stolnjaka, podmetača do simpatičnih cvjetnih aranžmana sigurno će dati svoj doprinos vedrom ugođaju.

Ukrasne biljke

Zelene biljčice više ne moraju biti zatvorene u sobi. Njihov sjaj doprinijet će šarmu svake zabave koja se održava na gradskim terasama ili balkonima.

Posuđe

Zabavno posuđe najbolje pristaje u ovom kontekstu. Šareno, kreativno i tako chic garantira odličnu atmosferu jer detalji su bitni.

A post shared by Zara Home (@zarahome) on

Ukrasi

Bilo da je riječ o lampicama, mirisnim svijećama ili stolnim dekoracijama, ovi maleni dodaci svakoj zabavi udahnjuju život.

Stolice, sjedalice, jastuci

Mali razgovori i puno smijeha u ugodnom ozračju udobnosti pravi je duh ovakvih zabava.

A post shared by M E Z (@mez_connors) on


Uz sve te šarmantne i cool detalje dodajte ukusnu hranu, šarene koktele, dobru glazbu, puno vedrog duha, pozovite drage ljude i zabava je zajamčena.

A post shared by Irene Berni (@valdirose) on

Tekst: Dijana Ljubanović

Foto: Instagram, Unsplash

Učitati još
Zatvori