Ultimativni valentinovski desert

Ultimativni valentinovski desert

PieCaken

PieCaken

Njujorški kolektiv Craveable Hospitality Group je za Dan zahvalnosti 2015. godine lansirao PieCaken, tortu koji u jedno spaja sve klasične blagdanske američke okuse, uz izliku da zašto bi pekli više kolača kad sve možete pronaći u jednom.

Pita od pecan oraha, pita od bundeve i kolač od jabuke spojeni su kremom od cimeta i maslaca u jednu višeslojnu tortu od koje će se najesti čak 16 osoba, kako brend opisuje na svojoj stranici. To je razumljivo pokrenulo cijeli trend ovakvih deserata, a posljednji u nizu je PieCupen, minijaturna pita koja se nalazi unutar Red Velvet cupcakea.

PieCupen

PieCupen

Ovaj desert spaja okuse pite od čokoladnih keksa i čokoladne kreme unutar crvenog biskvita koji odlikuje popularni Red Velvet kolač, s crvenom kremom od sira i cimeta te čokoladom pralinom punjenom pjenušcem na samom vrhu. Apsolutno neodoljivo, možda uz malo više truda i eksperimenta izvedivo i kod kuće ako u pečenju kolača leži vaša snaga. U SAD-u je čak moguće PieCupen naručiti, ali mi ostali morat ćemo se snaći nekako drugačije.

Foto: The PieCaken Shop

Učitati još
Zatvori