Journal Pets: Plišane jaknice za pse omiljenog hrvatskog brenda su must-have za zimu

Journal Pets: Plišane jaknice za pse omiljenog hrvatskog brenda su must-have za zimu

Omiljeni hrvatski brend za pse Dawg Swag predstavio je novu kolekciju plišanih jaknica. One će unijeti dašak luksuza i topline u živote vaših najboljih četveronožnih ljubimaca. Osim mekanih, toplih i elegantnih plišanih jaknica, Dawg Swag je svoju ponudu proširio i sa zimskom kolekcijom Candy ogrlica i povodaca te vodonepropusnom odjećom za velike pse.

Kolekcija kreirana za sve prave dogfluencere

S dolaskom hladnih, zimskih dana javlja se i potreba za oblačenjem kućnih ljubimaca prilikom izlaska iz grijanih prostora na zimske temperature, čime ih se štiti od hladnoće. Upravo uz tople, neodoljive plišane jaknice, svaka šetnja postaje glamurozan izlazak. Plišane jaknice dolaze u tri boje, kako bi vlasnici mogli odabrati boju koja će najbolje pristajati njegovom ljubimcu. Svaki pogled na psa u plišanoj jaknici će vam garantirano izmamiti osmijeh na lice.

Slušajući želje i potrebe vlasnika pasa, Dawg Swag je predstavio i vodootpornu odjeću za velike pse. Ona vaše najdraže dlakavce štiti od hladnoće, kao i od kiše/snijega. Novost u ponudi je i zimska kolekcija Candy ogrlica i povodaca. Oni su su rađeni od posebnog inovativnog materijala, koji je, osim što je iznimno čvrst, u potpunosti vodootporan. Njihovi povodci i ogrlice lako se čiste te ne poprimaju mirise. Sve navedeno proizvod čini idealnim za aktivne pse, spremne za sve zimske avanture.

U ponudi su spremni i neodoljivi prsluci. Njih psi mogu nositi preko plišanih jaknica i hoodica te se tako dodatno ugrijati.

Kvalitetni i lijepi Dawg Swag proizvodi za vašeg najdražeg ljubimca

Svi Dawg Swag proizvodi proizvedeni su u Hrvatskoj. Naš tim s ljubavlju pristupa izradi svakog proizvoda, što prepoznaju i brojni kupci, kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu. Ovih blagdana možete podržati lokalnu proizvodnju i razveselite mali tim ljudi koji stoji iza proizvodnje kvalitetnih i lijepih proizvoda za vaše najdraže ljubimce.

Sve Dawg Swag proizvode možete pronaći na web shopu ili u showroomu Capa pet bistroa, u Masarykovoj ulici 19, u Zagrebu.

Foto: Stanislav Cvitković

Učitati još
Zatvori