Ovogodišnji Dani komunikacija u znaku velikih imena – stiže Munise Can koja brendove vodi do uspjeha
Ovogodišnji Dani komunikacija u znaku velikih imena – stiže Munise Can koja brendove vodi do uspjeha

Ovogodišnji Dani komunikacija u znaku velikih imena – stiže Munise Can koja brendove vodi do uspjeha

Luksuz kao stil života znak je prestiža brenda te je ujedno težnja urbanih generacija. Upravo će o tome na Danima komunikacija govoriti Munise Can. Ona je strateška stručnjakinja čija je misija izgradnja brendova koji se samouvjereno kreću ni manje ni više nego – brzinom zajednice.

U svijetu velikih kulturoloških promjena koji je pod stalnim povećalom kritičkoga oka javnosti i u kojemu je sve teže ostati relevantan – na Dane komunikacija, koji će se od 20. do 23. travnja 2023. godine održati u rovinjskom hotelu Lone, dolazi Munise Can, koja je mnogim brendovima pomogla zacrtati put do sigurnog uspjeha.

Dani komunikacija
Munise Can

Dani komunikacija ponovno o bitnim temama

„Neću lagati: volim slatki, zamamni okus pobjede. Pobijediti znači očarati, oduševiti ili – isprovocirati“, jednom je prilikom poručila ova potpredsjednica strategije Highsnobietyja za cijelu Europu. Ranije je bila strateška direktorica VICE-a za Zapadnu Europu, koja besprijekorne rezultate u kreativnoj industriji ostvaruje usmjeravajući se primarno na prepletanje kulture, tehnologije i komunikacija.

Kada je riječ o poslovnoj strategiji, tvrdi da je ključ uspjeha ne usmjeriti se na ego – brenda ili vlastiti – nego na transformativnu moć kolektiva. „Uvijek morate svijet promatrati iz jedinstvene perspektive koju ljudi ne mogu pronaći drugdje“, kaže. Motiv je to koji se može primijeniti i na filozofiju Highsnobrietyja – globalnoga multimedijalnog brenda usmjerenog na inovativnost u modi, dizajnu, glazbi i drugim umjetnostima koje oblikuju svijet.

Dani komunikacija

Otkako je 2005. lansiran, Highsnobiety kao globalni modni i lifestyle medij s berlinskim sjedištem predvodi kulturu vječne mladosti. Od popularizacije street stylea do njegove infiltracije u nikad primamljiviji svijet glamura visoke mode, nastavljaju rušiti tradicionalne okvire kada je riječ o nosivoj umjetnosti. Upravo će zato na Danima komunikacija Munise otkriti uvide njihove bijele knjige simboličnoga naziva The New Luxury 3.0 o tome kako se razvija percepcija luksuza – i što brendovi trebaju učiniti kako bi zadržali svoje mjesto za stolom u sve većoj tržišnoj kakofoniji.

Dani komunikacija
Munise Can

Edward Snowden, James Whittaker i mnogi drugi

Poznati po postavljanju nekonvencionalnih pitanja i potrazi za nesvakidašnjim odgovorima, Dani komunikacija, festival tržišnoga komuniciranja i kreativnosti koji okuplja nekoliko tisuća sudionika, svake godine pružaju neponovljiva iskustva i okupljaju najzanimljiviju zajednicu tržišnih komunikacija. Nakon Edwarda Snowdena, koji će se sudionicima festivala pridružiti videolinkom; kao i evanđelista, vizionara i rock-zvijezde tehnološkoga svijeta Jamesa Whittakera, te Munise Can, uslijedit će najave brojnih drugih zanimljivih sudionika.

Svi kreativci, marketingaši, digitalci, mediji i drugi komunikatori koji se i ove godine žele naći u društvu domaćih i svjetskih tržišnih lidera informacije o sudjelovanju mogu pronaći na www.danikomunikacija.com.

Dani komunikacija Edward Snowden DK2023
Edward Snowden

O Danima komunikacija

Dani komunikacija prepoznati su kao jedan od najboljih evenata na svijetu prema Association Excellence Awardsu, uz čak dvostruku nominaciju ove britanske organizacije, zbog svog out of the box pristupa, jedinstvene festivalske ponude, visokokvalitetne produkcije i organizacije. Novo izdanje festivala – koji je poznat po tome da se na njemu okupljaju ključni predstavnici oglašivača, agencija, stručnjaci za odnose s javnošću, predstavnici medija i ostali profesionalci iz komunikacijske industrije ključni za stvaranje i pokretanje promjena – i ovog će proljeća u rovinjskom Loneu dočekati sve one koji komunikacijsku industriju istovremeno mrze i vole, ali prema njoj, zahvaljujući ovom festivalu koji zdušno okuplja komunikacijsku zajednicu, nikako ne mogu biti ravnodušni. Više informacija pročitajte na službenim stranicama festivala www.danikomunikacija.com.

dani komunikacija
Učitati još
Zatvori