Dalmatinska vila za prekrasni zimski odmor

Image00012

U malom slikovitom i pitoresknom mjestu Dvornice, blizu gradića Rogoznica na dalmatinskoj obali, nalazi se vila koja će sa svojim otvorenim pogledom na more, čak do horizonta, osvojiti svakog gosta!

Prelijepe i dobro održavane plaže, mirisni borovi i odličan položaj u zaštićenoj uvali čine ovu lokaciju pravim rajem za odmor. Posebnost vile je njezin rustikalni izgled dobiven korištenjem prirodnog kamena kojim je objekt u cijelosti obložen te tradicionalnom izvedbom kamenog krova.

Image00010

Image00011

Drvene nadstrešnice, bazen od 44 m² i ljetna kuhinja s velikim roštiljem pružaju eksterijeru svu moguću udobnost koju očekujete od takog mjesta za odmor. Genijalna rasvjeta vanjskog dijela vile daje cijelom objektu jedinstveni karakter.

Image00009

Image00013

Uređenje interijera nastavlja se na eksterijer tako da dominira rustikalni stil s detaljima. Ulazeći kroz impozantna ulazna vrata od masivnog drva pristupate izravno kuhinji te u produžetku blagovaonici i prostranom dnevnom boravku. Velika staklena vrata povezuju unutrašnjost s terasom i pružaju osjećaj udobnosti. Djelomično zidana kuhinja s elementima od drveta i kamena podiže pripremanje obroka na novu razinu. Kuhinja je kao stvorena za ugodno druženje uz pripremu malih obroka i velikih kulinarskih gozbi.

Image00001

Image00014

Kroz blagovaonicu dolazite u dnevni boravak, središte prizemlja. Poseban dojam ostavljaju zanimljivo osvijetljene police na kojima se nalaze probrtana vina, a kamin, privlačnog izgleda ljeti, zimi pucketa i daje toplu atmosferu u kojoj možete uživati diveći se panoramskom pogledu na more iz topline doma. Poseban akcent prostoru daju viseće stepenice koje vode do kata sa spavaćim sobama.

Image00008

Image00006

Glavna spavaća soba, s integriranom kupaonom sama je po sebi poseban detalj, walk-in tuš i umivaonik također su integrirani u sobu, dok je toalet u zasebnoj prostoriji. Osim glavne spavaonice, galerija odvaja još dvije spavaće sobe s pripadajućim kupaonicama.

Image00002

Image00005

Ovakva vila odsjedanje na dalmatinskoj obali čini zimski odmor iznimno zanimljiv i dokazuje da i inače ljetne destinacije u Hrvatskoj mogu biti odlična mjesta i za onaj zimski.

T.R.

Foto: Realestate Croatia

0