Ovim lampama dizajnirajte svoju rasvjetu

d twelve 5

Talijanski dizajn često percipiramo kao karakteristiku inovativnog i vrhunskog dizajna, posebno u modi i dizajnu interijera. Mladi talijanski dizajneri često nastavljaju tu tradiciju te sa svojim proizvodima i nadmašuju izvedbe klasičnih komada koje uzimamo kao primjer onog klasičnog i vrhunskog talijanskog dizajna.

Tko je i mladi rimski kolektiv Plato Design primjer odličnih izvedbi svakodnevnih predmeta koji svojim izgledom i funkcijom objedinjuje vrhunsku ručnu izvedbu (tzv. ‘hand mande’) te spoja jasnog, čistog dizajna s tehnološkim inovacijama i originalnošću. Alessandro Mattei i Caterina Naglieri dizajneri su koji stoje iza odličnog proizvoda D-TWELVE lampe.

d twelve 6

Na prošlom Milanskom tjednu dizajna, koji se održao od 12. do 17. travnja ove godine, publici su predstavili jedinstveni modularni sistem lampi D-TWELVE. Posebnost ovih lampi jest u tome što s originalnim sistemom magneta možete ih modularno slagati u razne oblike kako biste dobili svaki put drugačiju te posve personaliziranu prostornu rasvjetu. Također je odlično i iznimno praktično rješenje to što trebate samo prvu lampu uključiti u struju te ostale, koje su na kreativan način složene putem magneta, na isti taj način svijetle te su dodatni kablovi posve suvišni.

d twelve 1

D-TWELVE lampe dolaze u BASIC i LUX paketima, po više kombinacija komada, tako da je mogućnost njihovog slaganja skoro pa neograničena – možete ih složiti kao podne, stropne, samostojeće lampe te visilice.

d twelve 2

Kako ih nabaviti i slagati možete saznati na službenoj web stranici te pratiti ih putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

d twelve 3

d twelve 7

d twelve 4

Foto: Plato Design

0