Stigla CYBEX Rockstar, ekskluzivna modna kolekcija dječjih kolica i autosjedalica
Stigla CYBEX Rockstar, ekskluzivna modna kolekcija dječjih kolica i autosjedalica

Stigla CYBEX Rockstar, ekskluzivna modna kolekcija dječjih kolica i autosjedalica

CYBEX, brend kolica i autosjedalica za djecu koji je osvojio roditelje diljem svijeta, lansirao je novu ekskluzivnu kolekciju Rockstar. Kolekcija je nastala u suradnji s njemačkim glazbenikom Alecom Völkelom koji ju je osmislio inspiriran rođenjem svoje kćeri Rosenrot Malou. Linija Rockstar kombinira najvišu kvalitetu izrade, dobar stil i detalje iz svijeta rock glazbe.

Rockstar suradnja s njemačkim glazbenikom Alecom Völkelom

Njemački brend često iznenađuje ovim prestižnim suradnjama koje dodaju vrijednost i osobnost već senzacionalnim CYBEX kolicima i autosjedalicama. Kolekcija Rockstar još je jedna u nizu sjajnih suradnji sa slavnim roditeljima iz modne i glazbene industrije, poput suradnje s DJ Khaledom, Jeremyjem Scottom i Karolinom Kurkovom.

Roditelji vole CYBEX upravo zato što nudi sigurne i inovativne proizvode, dizajnirane tako da im olakšaju život. A s novom kolekcijom kao da poručuju svijetu: Ako je život pozornica, zašto na nju ne bismo kročili u stilu rock zvijezde.

Rokerski stil i ljubav prema obitelji u jednom

Kolekcija Rockstar utjelovljuje Alecovu strast, energiju i ljubav prema obitelji i odražava njegov rokerski stil života. Kod dizajna je to vidljivo u ključnim elementima poput vibrantnog crveno-crnog leopard uzorka i u posebnim dodacima kao što su šarmantne zakrpe i punk-rock lanci koji su savršeno integrirani u dizajn.

Rockstar kolekcija dolazi na kultnim CYBEX Platinum PRIAM i MIOS kolicima i autosjedalici za dojenčad CLOUD Z2 i-SIZE, kao i na dodatnoj opremi FOOTMUFF. CYBEX i u ovoj kolekciji slijedi svoju viziju stvaranja uzbudljivog i trendi dizajna koji uvijek ima najviše standarde sigurnosti i punu funkcionalnost.

“CYBEX je brend za moderne roditelje. Moja supruga i ja željeli smo da naša djeca budu sigurna i da im je udobno, a da njihova kolica i autosjedalica usto imaju i  puno dobrog stila, a CYBEX nam je pružio sve to. Kada mi je Martin dao priliku kreirati dizajn dječjih kolica za svoju kćer, svi smo bili toliko uzbuđeni i oduševljeni rezultatom da smo ga odlučili podijeliti sa svijetom”, izjavio je Alec Völkel.

“Suradnja s prijateljem poput Aleca bila je nevjerojatno dobra. Naša osobna povezanost unijela je veliku pozitivnu energiju pa je i rad bio jako kreativan. Stvorili smo kolekciju koja savršeno predstavlja Alecov životni stil i u čijoj je srži sadržana temeljna filozofija brenda CYBEX”, izjavio je Martin Pos, osnivač brenda CYBEX.

Kolekcija CYBEX Rockstar dostupna je u trgovinama od početka studenog 2022.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori