Ekskluzivni putnik koji stane u ručnu prtljagu
Ekskluzivni putnik koji stane u ručnu prtljagu

Ekskluzivni putnik koji stane u
ručnu prtljagu

CYBEX ima nova, mala i lako sklopiva kolica COŸA. CYBEX COŸA je dio ekskluzivne linije Platinum, kreirane kao težnja brenda prema izvrsnosti, a svaki je detalj ovih kolica pomno osmišljen kako bi istaknuo njihovu jednostavnu ljepotu. Kolica CYBEX COŸA su idealan izbor za one koji traže ikonična kišobran kolica namijenjena putovanju sa stilom, bilo kada i bilo gdje.

CYBEX COŸA, prva ultra-kompaktna sklopiva kolica iz linije Platinum, odlikuju se elegantnim minimalizmom, maksimalnom praktičnošću i dodatnom udobnošću. Bilo da šećete ulicama grada, putujete automobilom ili se ukrcavate u avion, ova su kolica luksuzan dodatak dinamičnom životnom stilu.

Udobno i sigurno

Zahvaljujući ergonomskom naslonu kolica koji se može spustiti u ležeći položaj, kao i podesivom osloncu za noge, u iznimno udobnom kolicima CYBEX COŸA slatko će spavati i novorođenčad i mala djeca. Kolica se od rođenja mogu koristiti kao sustav za putovanje, a na njih se može montirati bilo koja nagrađivana CYBEX dječja sjedalica.

Kolica CYBEX COŸA imaju mogućnost podešavanja sigurnosnih pojaseva jednim povlačenjem, čime se dijete osigurava već u roku od nekoliko sekundi. Zbog toga su ova kolica savršen suputnik koji roditeljima u pokretu pruža maksimalnu agilnost.

Ručna prtljaga

Kolica COŸA se dimenzijama uklapaju u kategoriju ručne prtljage i mogu se jednostavno i lako sklopiti i pospremiti u bilo koji avionski pretinac za ručnu prtljagu, a to roditeljima uvelike olakšava putovanje.

Kolica CYBEX COŸA se mogu koristiti od rođenja do četiri godine, a dostupna su u modernoj paleti boja: Sepia Black, Mirage Grey, Off White, Peach Pink i Leaf Green.

O brendu CYBEX

Njemački brend CYBEX od 2005. godine razvija proizvode koji svakodnevni život roditelja i djece čine sigurnijim i udobnijim, a usto se savršeno prilagođavaju njihovom stilu života. CYBEX je osnovao Martin Pos, vizionar i poduzetnik s više od 30 godina iskustva u baby industriji.

U srcu brenda i njegovih proizvoda nalazi se princip inovacija CYBEX D.S.F.: kombinacija prepoznatljivog dizajna, najviših sigurnosnih standarda i pametne funkcionalnosti – “za sve ljude sutrašnjice”.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori