Najbolje Cyber Monday ponude – Sniženja još traju, a ova se isplati iskoristiti
Najbolje Cyber Monday ponude – Sniženja još traju, a ova se isplati iskoristiti

Najbolje Cyber Monday ponude – Sniženja još traju, a ova se isplati iskoristiti

Cyber Monday popusti produžetak su Black Friday sniženja, ali se odnose na web trgovine. Ovaj termin prvi puta je upotrijebljen 2005. godine kada su se online trgovci dosjetili kako da i oni zgrnu dio zarade koju fizičke trgovine imaju na Black Friday. Vrlo brzo Cyber Monday postao je jedan od najvećih shopping dana u godini. Njega također karakteriziraju velika sniženja, a plus je i što nigdje ne treba stajati u redu već sve što trebate možete kupiti iz svog naslonjača.

Cyber Monday uvijek se odnosi na ponedjeljak nakon Dana zahvalnosti, jednog ad najvećih američkih blagdana. Uvijek “pada” na dane između 26. studenog i 2. prosinca. Prve pandemijske godine, 2020. promet na internetskim trgovinama u SAD-u, na Cyber Monday, bio je rekordnih 10.7 milijardi dolara. Ne čudi to s obzirom na činjenicu da su mnogi bili doma zbog lockdowna.

Najbolji Cyber Monday popusti

Baš kao i Black Friday, Cyber Monday u ostatku svijeta postao je popularan nešto kasnije nego u SAD-u. Recimo, u Belgiji se “zahuktao” tek 2016. godine, a u Australiji 2012. i to pod imenom “Click Frenzy” kada su se mnoge internetske trgovine srušile zbog navale kupaca. U Hrvatskoj je Cyber Monday još uvijek relativno nova pojava koja je počela tek prije nekoliko godina. Još uvijek se ne odvija u tolikim razmjerima kao u SAD-u i ostalim državama, ali popularnost tog shopping “blagdana” polako, ali sigurno raste.

Ako ste među onima koji za Black Friday nisu stigli u trgovine i nisu ništa “ulovili” na sniženju, ovo je idealna prilika za vas. Zato u nastavku donosimo najbolje Cyber Monday ponude, bilo da tražite kozmetiku, potrepštine za bebe i djecu ili gadgete. Popisali akcije koje se isplati iskoristiti. Dio web trgovina ima posebno Cyber Monday dok su drugi popusti i dalje u sklopu Black Fridaya, ali traju i tijekom ponedjeljka.

Argentum

Učitati još
Zatvori