Otvorena prva flower box galerija u Zagrebu

Otvorena prva flower box galerija u Zagrebu

Blossom&Bloom

Nadahnut ljepotom i neraskidivom ljubavlju prema cvijeću, Blossom&Bloom stvara emotivne cvjetne priče koje će vam zauvijek ostati u sjećanju. Bilo da ih darujete ili primate kao poklon. Njihova inspiracija je kraljica cvijeća – ruža, i baš svaka je pomno birana. Ona mora biti ogledalo istinske ljepote, čistoće i iskrene ljubavi i mora biti posebna. Jer, ipak je namijenjena nekom uistinu posebnom.

Blossom&Bloom

Blossom&Bloom

To i jest vizija Blossom&Blooma – stopiti savršene ruže s elegantnim dizajnerskim kreacijama i na taj način istaknuti njihovu ljepotu. Osim univerzalne ljepote, ruže pružaju i božanstveni miris. Zato i jesu aranžirane u jedinstvene kreacije unutar posebno dizajniranih kutija, a ni dostava nije ništa manje glamurozna. Naime, njih na vrata donosi osoba u odijelu, s rukavicama na rukama i smiješkom na licu. Baš kao u najljepšem filmu.

Blossom&Bloom

Blossom&Bloom

Blossom & Bloom kreira cvjetne aranžmane ruža u elegantnim ručno izrađenim crnim okruglim i bijelim kvadratnim kutijama veličina S, M i L. Ruže možete odabrati u crvenoj, ružičastoj, žutoj ili bijeloj boji, a osim cvjetnih buketa, u ponudi Blossom & Bloom možete pronaći i šampanjac Moët & Chandon Rosé Impérial.

Blossom&Bloom

Kompletno stvaranje brenda Blossom & Bloom zajedno sa vlasnicom Amrom Peternel vodila je agencija Brandz na čelu sa Tomislavom Vinšekom, kao project managerom i art direktorom, te Mašom Grgurić, zaslužnom za strateško planiranje. Galeriju u Gundulićevoj ulici uredila je do posljednjeg detalja, minimalistički i s puno šarma, arhitektica Violeta Beljić Kušić.

Blossom&Bloom

Blossom&Bloom

Otvorenje nove cvjetne lokacije u Zagrebu prati i kampanja koju potpisuje Jelena Balić, a styling Petar Trbović, make-up Dajana Pajkić te kosu Mirna Barišić iz salona Teuta. Zaštitna lica kampanje su Filip Kordić i Ivona Bevanda (Talia Model).

Blossom&Bloom

Blossom&Bloom cvjetna galerija nalazi se u Zagrebu, u Gundulićevoj 5, a otvorena je radnim danima od 10 do 20 sati te subotom od 10 do 15 sati. Uskoro će biti pokrenut i webshop putem kojeg ćete moći naručiti dostavu online.

Blossom&Bloom

Blossom&Bloom

Blossom&Bloom

Foto: Rajna Raguž

Učitati još
Zatvori