Croatia osiguranje uz vizualni 3D spektakl partnerima i klijentima predstavilo Spektar
Croatia osiguranje uz vizualni 3D spektakl partnerima i klijentima predstavilo Spektar

Croatia osiguranje uz vizualni 3D spektakl partnerima i klijentima predstavilo Spektar

Jedna od najljepših zagrebačkih lokacija, Meštrovićev paviljon, sinoć je sjala u bojama Spektra, još jedne inovacije Croatia osiguranja, tržišnog i digitalnog lidera na području osiguranja koje posluje u sklopu Adris grupe. Svečano predstavljanje jedinstvene ponude osiguranja na našem tržištu okupilo je više od 500 Croatijinih klijenata i partnera, predstavnika poslovne i akademske zajednice. Među poznatim uzvanicima našli su se Viktorija i Dino Rađa, Marijana Batinić, Saša Lozar te brojni drugi. Neki od naših najboljih umjetnika su eksterijer i interijer Meštrovićevog paviljona pretvorili u vizualni spektakl.

Davor Tomašković, Robert Vučković, Luka Babić i Vančo Balen

Impresivan program večeri obilježili su nastupi glazbenih diva Zdenke Kovačiček, Zorice Kondže i Jasne Zlokić. Uz njihove najveće hitove, za odličnu atmosferu pobrinuo se i poznati gitarist, skladatelj i aranžer Ante Gelo sa svojim bendom i mladim nadama glazbene scene Alenom Đurasom i Ivom Ajduković. Multimedijalna umjetnica Stella Leboš je posebno za ovu priliku izložila originalnu umjetničku instalaciju u nijansama plave boje. Uzvanike, ali i prolaznike posebno je oduševio 3D i laserski mapping eksterijera Meštrovićevog paviljona koji se u rijetkim prilikama može vidjeti u takvom izdanju, a za koji je zaslužan umjetnik Ivan Marušić Klif.

Ante Gelo s orkestrom

Spektar je jedinstvena ponuda paketa koja spajanjem više polica osiguranja unutar kućanstva omogućuje uštede i dodatne pogodnosti na jednostavan i transparentan način te je prvi takav koncept na tržištu osiguranja u Hrvatskoj. Klijenti Croatia osiguranja mogu pristupiti Spektru ako posjeduju police osiguranja vozila (obvezno i/ili kasko), imovine ili zdravstvenog osiguranja (dopunsko i/ili dodatno), a u obzir se uzimaju sva osiguranja koja traju minimalno godinu dana i dulje, osim životnog. Aktiviranjem jednog od četiri paketa klijenti godišnje mogu ostvariti pogodnosti i uštede do čak 700 eura godišnje. Više informacija o Spektru potražite na crosig.hr/spektar.

Ivan Zubak, Neven Vranković
Maja Weber, Božo Skoko
Natko Beck, Tajana Beck
Vera Pećar i Bojan Letica
Viktorija Rađa i Dino Rađa
Jasna Zlokić, Zorica Kondža, Zdenka Kovačiček

Foto: PR

Učitati još
Zatvori