Najatraktivniji outdoor event godine

Najatraktivniji outdoor event godine

baloons (3)

Pripremite se na vikend pun uzbuđenja i iznenađenja jer od 28.4. do 1.5. nebom će zavladati baloni na vrući zrak. Croatia Hot Air Balloon Rally najdugovječnije je balonaško događanje u ovom dijelu Europe koje ove godine na Krapinsko-Zagorskom Aerodromu kraj Zaboka ugošćuje 15 ekipa iz cijelog svijeta. Uz vrhunske ekipe iz Velike Britanije, Švicarske, Njemačke, Slovenije, Slovačke i naravno Hrvatske, na Rallyju će nastupiti i bivši svjetski prvak, Francuski pilot Francois Messines te reprezentativac Sjedinjenih američkih država Harold Cliver.

festival balona

Uz to, biti će tu i hrvatska reprezentativka u letenju balonima na vrući zrak, i prva žena pilot solarnog balona, Marija Petrić Mikloušić koja će letjeti balonom Turističke zajednice Krapinsko Zagorske županije, popularnim “Zagorcem”. Ovi balonaši će u četiri dana Rallyja okušati svoje vještine letenja iznad Zagorskih brega, a sve posjetitelje čekaju uzbudljivi prizori masovnih uzlijetanja, balonaških natjecanja, noćnih iluminacija i umjetničkih performancea.

Uz to, tu je cjelodnevni program u kojemu ćete uz volontere balon kluba Zagreb moći prošetati kupolom balona, okušati se u balonaškom natjecanju i podići se balonom na kratki vezani let uz domaće reprezentativce. Popodnevna uzlijetanja, noćne iluminacije i performance s balonima pratiti će glazbeni program i gastro sadržaji.

Pratite Facebook sranicu za sve novosti i detalje.

Foto: Instagram @gypsea_lust

Učitati još
Zatvori