#couplegoals: parovi koje volimo pratiti

Rami Malek i Lucy Boynton

Kada je riječ o celebrity svijetu, svi u njemu neizbježno pronalaze ličnosti koje ih zanimaju, koje će pratiti i o kojima uvijek vole doznati pokoju informaciju više. A kada se spoje neki od vaših najdražih glumaca, glazbenika i slično, onda priča postaje još zanimljivija. Budući da mnogi ne opstaju dugo, tim više volimo favorite koji svoju vezu ili brak održavaju čvrstom desetljećima, no čak i one kratke vezice u kojima se našlo dvoje talentiranih, cool i stylish ljudi, ne mogu proći nezamijećeno, bez obzira na vijek trajanja.

Na današnji Dan zaljubljenih odlučili smo izdvojiti trenutno nam drage celebrity parove, čiju prisutnost na crvenom tepihu uvijek zamijetimo. Neki od njih su već godinama zajedno i predstavljaju #couplegoals u pravom smislu te riječi, a neki su tek novopečene ljubavi za koje ne znamo hoće li potrajati.

10 celebrity parova koje volimo pratiti

John Krasinski i Emily Blunt

Uoči aktualne sezone nagrada, ispred kamera često susrećemo Ramija Maleka čiji Bohemian Rhapsody u kojem glumi legendu Freddieja Mercuryja žari i pali svim dodjelama, a ruku pod ruku vidjet ćete ga s partnericom iz filma Lucy Boynton. Još jedan filmski par viđamo ovih dana na crvenom tepihu, a to su John Krasinski i Emily Blunt, čiji je film A Quiet Place nominiran za nekolicinu nagrada. Oni definitivno ulaze u kategoriju parova koji bi mogli još dugo biti zajedno, zajedno s Daxom Shepardom i Kristen Bell te Jasonom Sudeikisom i Olivijom Wilde.

#couplegoals

Preslatki britanski celebrity par Lily James i Matt Smith svoju je ljubav započeo na setu, konkretno snimanja filma Pride and Prejudice and Zombies, jednako kao Miley Cyrus i Chris Hemsworth čija se ljubav rodila 2010. kada su zajedno glumili u filmu The Last Song i koju su nakon turbuletne veze okrunili brakom krajem prošle godine.

Lily James i Matt Smith

A nova veza miljenice Hollywooda Jennifer Lawrence nedavno je rezultirala zarukama s Cookeom Marooneyem, direktorom galerije u New Yorku. Par je vrlo privatan po pitanju pojavljivanja u javnosti te gotovo ništa o njima nije procurilo u medije do službene objave samih zaruka početkom veljače.

Evan Cole i Lily Reinhart, Emma Roberts i Evan Peters te Charlie Heaton i Natalia Dyer svojim su vezama popularizirali hit serije što im je donijelo dodatni boost i po pitanju gledanosti. Riverdale, American Horror Story i Stranger Things, redom, fanovima postaju još zanimljiviji kada znaju da su glavni likovi u vezi i u stvarnom životu.

U nastavku pogledajte naših 10 favorita.

Natalia Dyer i Charlie Heaton

Miley Cyrus i Liam Hemsworth

Jennifer Lawrence i Cooke Maroney

Dax Shepard i Kristen Bell

Cole Sprouse i Lily Reinhart

Jason Sudeikis i Olivia Wilde

Emma Roberts i Evan Peters

Foto: Profimedia

0