Cosy božićni pokloni koje će svatko voljeti

Cosy božićni pokloni koje
će svatko voljeti

Dolaskom Adventa svake godine se iznova veselimo i sezoni darivanja koja tradicionalno obilježava blagdanski period. Pripreme za Božić već su u punom jeku, a planiranje putovanja, druženja uz večere i lude zabave nezamislive su bez prigodnih poklona. No, hladno vrijeme, bez obzira na sve primamljive gradske ponude i manifestacije nekako nas poziva na odmaranje u udobnosti doma. Zimska idila bila bi potpuna kada bi ulice i parkove ukrasio snježni prekrivač, no do Božića nas ionako dijeli još koji tjedan.

Cosy pokloni svakako će uljepšati svakodnevicu u domu bez obzira na vremenske uvjete s one druge strane prozora. Uz blagdanske filmove i dobru knjigu, rijetko što djeluje tako opuštajuće i smirujuće nakon hektičnog dana.  Prosinac je mjesec velikih očekivanja, a završetak godine često je pretrpan raznim obavezama. Kako biste skratili slatke nedoumice oko odabira darova, cosy pokloni u nastavku svidjet će se baš svima.

Cosy pokloni stvoreni za uživanje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magda Cygan (@mag_gypsy) on

Svake godine u vrijeme blagdana priča se ponavlja sličnim redoslijedom. Ispisivanje liste prijatelja i najdražih koje želimo uveseliti nekim posebnim darom. Užurbani mjesec koji obilježava završetak još jedne godine, kako bi preživjeli cijelu blagdansku groznicu, potrebno je dobro isplanirati. U pretrpani raspored, ostaviti mjesto za odmaranje i punjenje baterija nameće se kao imperativ. Zvukovi omiljene playliste, dok uživate zavaljeni na sofu i guštate u toplom napitku uz miris svijeće koja miriše na Božić..

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Isabella Thordsen (@isabellath) on

Cosy pokloni u kojima bi i sami guštali sigurno će zimski doživljaj uljepšati i vašim najdražima. S obzirom na to da uz blagdane dolaze i rođendani i ostale prigode, ponekad je teško pronaći ideje za savršen poklon koji će zaista izvući osmijeh na lice onoga kome ga darujemo. Stoga su cosy pokloni odličan odabir s kojim ne možete pogriješiti. Jer, tko se ne bi obradovao udobnoj dekici, kutijom iznenađenja napunjenoj mirisnim čajevima, toplom pletivu, cool papučama ili najfinijoj čokoladnoj bombonijeri na svijetu?

Ideje za darove koje će svatko voljeti

Oysho

H&M

Ikea

Kiehl’s

Asos design

Stradivarius

Reserved

Ikea

 

Yankee candle

Zara Home

Reserved

Foto: Instagram, Unsplash, Zara Home, Reserved, Slip, Slips by, Whittard, Yankee candle, Stradivarius, Kiehl’s, Ikea, Oysho, H&M, Godiva, Asos design

Učitati još
Zatvori