Cool komplet za kuhinju hrvatskog brenda Paul Faber

paulfaber4

Shaker S&P dozator soli/papra

Za nastanak jednog brenda najvažnija je priča, polazna točka iz koje se rađaju svi proizvodi uklopljeni u jedan stil. Ni ime Paul Faber ne odskače od tog koncepta, a možda se pitate tko je on uistinu? Kako kreativni tim koji stoji iza njega kaže: “Paul Faber je osoba, dizajner, brend i koncept. Alter ego člana kreativnog tima, modernist, minimalist impresioniran geometrijskim oblicima, teksturom i materijalima.” Upravo takvu estetiku i komuniciraju svojim proizvodima – jednostavnim, minimalističkim, a savršeno funkcionalnim u svakodnevnoj upotrebi.

paulfaber5

Prevedeno s latinskog, ime označava i malog proizvođača, stavku koja je jako važna u Paul Faber priči jer njihovi proizvodi kombiniraju modernu tehnologiju s ručnom završnom obradom i osobnim pristupom svakom komadu. Emocija je važna u svakoj grani posla no posebice dolazi do izražaja s komadima kojima upotpunjavamo dom, svoj privatni prostor.

paulfaber3

Spicy Lines drvene posudice za začine

Nama je za oko zapeo set proizvoda za kuhinju – daske za rezanje, dozator soli i papra i drvene posudice za začine izrađene od parene bukve te drveno prstenje za salvete od drveta trešnje. Međusobno se savršeno nadopunjavaju, ali funkcioniraju i samostalno. Zahvaljujući ‘color codingu’, odnosno, različitim bojama koje ih krase (bijela, ljubičasta, plava, zelena, roza) možete kreirati komplete, razlikovati dozatore soli i papra te točno znati u kojoj je posudici koji začin. Zahvaljujući svojoj jednostavnosti mogu postati nenametljiv, a opet vrlo privlačan detalj vaše kuhinje.

Proizvode trenutno možete naći u ponudi trgovina Croatian Design Superstore (Zagreb), Take me Home (Zagreb), GET GET GET (Split), Komo (Pula), Sole Luna (Poreč), Lux Design Store (Hvar), Da’r Concept Store (Korčula), Store Number Two (Pula), a možete ih razgledati online na stranici Paulfaber.net.

paulfaber2

paulfaber8

Napkin rings

paulfaber7

Daske za rezanje Cutting boards

paulfaber6

Foto: Paul Faber

0