Zadarska slastičarnica Coffee & Cake na još jednoj lokaciji

Zadarska slastičarnica Coffee &
Cake na još jednoj lokaciji

coffee-and-cake-3

Prošle godine pisali smo o otvorenju zadarske slastičarnice Coffee & Cake koja je našu pozornost ulovila interijerom i ponudom. Naime, u prostoru u centru grada koji odiše toplim industrijalizmom, služe se sirove slastice koje zaista volimo.

Coffee & Cake

Otvoren Coffee & Cake 2

A ovog ljeta, Zadar je dobio i Coffee & Cake 2. Na adresi dr. Franje Tuđmana 2i dočekat će vas sličan stil – toplo drvo, sivi grubi zidovi, industrijalistička rasvjeta i mnoštvo zanimljivih retro detalja. Interijer je osmislio tim slastičarnice koristeći domaću proizvodnju i ručni rad – stolove i šank izradio je, primjerice, zadarski brend El Rustico, a svjetiljke tvrtka Lika svjetlo.

Coffee & Cake

Što se tiče slastica, novost u ovom lokalu je vlastita proizvodnja kolača koji ne sadrže nikakve aditive i praškove za pojačavanje okusa. Koriste se vrhunski sastojci, a možete i baciti pogled na otvorenu kuhinju i vidjeti kako kolači nastaju. Sve se radi po domaćim recepturama, od krempita, cheesecakea pa sve do voćnih torti, francuskih tartova itd. Osim toga, u ponudi su i dalje ostali veganski sirovi kolači Mihaele Devescovi.

coffee-and-cake-1

Uz Illy kavu i terasu, nova slastičarnica još je jedna zadarska lokacija za uživanje ovog ljeta. Pratite ih na Facebook stranici.

coffee-and-cake-4

coffee-and-cake-2

Foto: Coffee & Cake

 

Učitati još
Zatvori