Coca-Cola proslavila 50 godina poslovanja na hrvatskom tržištu

Coca-Cola proslavila 50 godina
poslovanja na hrvatskom tržištu

50 godina čistog užitka

Zagrebački HNK ovih je dana bio okupan crvenom svjetlošću jer Coca-Cola slavi 50 godina prisutnosti na hrvatskom tržištu. U ovo blagdansko vrijeme nemoguće je zamisliti jelovnik i dobru zabavu bez bogatog okusa ovog napitka, stoga se ovaj radosni jubilej skladno uklopio u blagdansko ozračje koje je već zavladalo našom svakodnevicom.

Glavna direktorica Coca-Cole HBC za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju Ruža Tomić Fontana i glavni izvršni direktor Coca-Cola HBC Zoran Bogdanović zahvalili su suradnicima, klijentima i dobavljačima, na povjerenju i uspješnoj suradnji koja traje desetljećima. Također, posebnu zahvalu uputili su zaposlenicima Coca-Cole koji su svojom predanošću učinili korporaciju ovako snažnom.

Zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Olivera Majić pozdravila je Coca-Coline aktivnosti u lokalnim zajednicama. Koje su sve uspješne i zanimljive priče pratile Coca-Colu u ovih 50 godina gostima je prenio Goran Milić kroz kratki dokumentarni film o 50 godina Coca-Cole u Hrvatskoj.

Glazbena poslastica na proslavi uz Coca-Colu

Za impresivan glazbeni program pobrinule su se zvijezde HRT-ove emisije A-strana Iva Gortan, Marko Kutlić, Alen Đurasa i Bruno Oberan.

Nakon odličnog nastupa članova ansambla Komedija – Renate Sabljak, Vande Vinter i Ervina Baučića, nastupila je legenda hrvatske pop rock scene – Gibonni koji se za vrijeme koncerta zahvalio na petnaestogodišnjoj suradnji s Coca-Colom. 

Ova je proslava imala i humanitarni karakter. Naime, Coca-Cola u suradnji s Crvenim križem i ove godine pomaže 1000 najugroženijih obitelji u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini.

Na svečanoj proslavi Coca-Cola je okupila brojne goste od eminentnog značaja u poslovnom svijetu i javnom životu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori