Uz novi trend ‘cleanfluencinga’ organizirajte svoj dom kao iz časopisa

Uz novi trend ‘cleanfluencinga’ organizirajte svoj dom kao iz časopisa

Instagram profili svakodnevno nas iznenađuju. Mjesto su neiscrpnih ideja, ali i najbolji način za praćenje trendova. Tako se unazad nekoliko tjedna pojavio hashtag #cleanfluencers, a radi se o vrlo kreativnim ženama koje svoju kuhinju, ostavu i ladice u domu organiziraju baš poput onih iz časopisa. Čini se dakle kako će cleanfluencing postati nova opsesija milenijalaca, ali i svih onih koji imaju potrebu da sve bude ‘po crti’.

Moramo priznati da prvi pogled na police izgleda estetski divno. Snalaženje će biti puno jednostavnije, a pripremanje obroka umirujuće iskustvo. No, ipak prije toga morate osmisliti koncept i odlučiti se za stil koji želite kreirati. Izbjegavajte plastiku, potražite pletene košarice i staklene posude koje će cijeli dojam podići na višu, otmjenu razinu. Vaš dom može izgledati poput onog Instagramskog uz novi trend- cleanfluencing.

Cleanfluencing: trend koji će vam olakšati život i uljepšati dom

Novi trendovi koji će obilježiti 2019. godinu jako nam se sviđaju. Mnogi od njih naglasak stavljaju na to kako si olakšati život, kako smanjiti okidače stresa i slično. Dobro je poznato da je neuredan dom i neorganiziranost općenito jedan od najvećih izvora anksioznosti. No, uz cleanfluencing će vaš dom zablistati ako oslobodite kreativnost i malo razmislite o organizaciji svih onih stvarčica koje žude za pronalaskom idealnog mjesta. Garderoba je bitan segment doma, a ljubiteljice odjeće znaju koliko nedoumica zadaju cipele, torbe, šalovi i nakit koji je ponekad teško ‘stisnuti’ u manji prostor.

Savršeno organizirana kuhinja

Ako govorimo o kuhinji, svi imamo elemente prepune otvorenih paketa tjestenine, brašna, grahorica ili pak keksa koji ako nisu propisno zatvoreni izgube kakvoću vrlo brzo. Pri kuhanju smo često u ‘multitaskingu’ pa je vrlo bitno da nam je sve nadohvat ruke kako bi izbjegli prosipavanje i nepotrebno čišćenje svega što smo prosipali.

Jutarnja rutina u kupaonici

Slično je i s kupaonicom, a to dobro znaju sve žene koje imaju problema s organiziranjem kozmetike i svih beauty preparata. Neseser je odlično rješenje za put, no kupaonski ormarić iz snova posložen je uz pomoć posudica za četkice, olovke, maskare kao i košarice za kreme, serume, vatice.. Cleanfluencing će vam definitivno olakšati jutarnje šminkanje i spremanje za posao.

Radni kutak po vašoj mjeri

Kućni uredi postaju sve popularniji, jer mnogi se odlučuju baciti u poduzetničke vode ili im karijera jednostavno dopušta rad iz udobnosti doma. Ideja za uređenje malog uredskog kutka u stanu ne izostaje. No, kako organizirati papire, markere i sve sitnice bez da izazovemo kreativan nered? Potražite ideje u domovima ‘cleanfluencerica’, nama se jako sviđaju.

Još malo inspiracije

@jordiellizabeth

Foto: Instagram

 

 

Učitati još
Zatvori