ChevapRolls: Novi street food restoran u zagrebu

chevaprolls9

U Gajevoj 8 nedavno je otvoreno sasvim drugačije gastro mjesto u Zagrebu – novi street food restoran koji spaja neka od najpopularnijih jela s naših prostora. Ako ste se ikad pitali kako bi izgledao spoj ćevapa i palačinke sad to možete doznati ovdje, ali i isprobati razne druge zalogaje.

chevaprolls4

ChevapChilli Original s Ružmarin krumpichima i Diablo chilli saftekom

Upravo je ‘zalogaj’ ključna riječ za ChevapRolls jer svoju ponudu osmišljaju baš na konceptu različitih zalogaja gdje odjednom možete dobiti svu punoću okusa. Sve je bazirano na omotaču od palačinke koja obavija punjenje i koje je zatim razrezano na male komadiće – od ćevapa, pizze, omleta… Rollsi se poslužuju s krumpirićima, prozvanim ‘krumpichi’ i umacima, takozvanim ‘saftekom’. EggRolls su laganija varijanta na meniju, a za desert možete naručiit CheeseRolls punjene slatkim sirom.

EggRolls Pizza (kajgana, šunka, sir, gljive, salata, origano u palačinci)

EggRolls Pizza (kajgana, šunka, sir, gljive, salata, origano u palačinci)

chevaprolls2

EggRolls Bacon s kajganom, slaninom, špinatom i sirom

Na originalnu ideju su došle dvije MasterChefice, Martina Županić i Iva Pehar te je ubrzo sprovele u djelo. U poplavi palačinkarnica u Zagrebu, ovo je definitivno nešto sasvim drugačije, ali i super način da se tradicionalni ćevapi predstave u novom ruhu. S obzirom na koncept, maštovitih novih zalogaja sigurno neće nedostajati, uvjerite se u to u ChevapRollsu.

BeerRolls, classic krumpichi i Onion Jr. saftek

BeerRolls, classic krumpichi i Onion Jr. saftek

Cheese Rolls

Cheese Rolls

chevaprolls10

chevaprolls8

chevaprolls7

Foto: ChevapRolls

0