Najveća atrakcija ovog ljeta stigla u Šibenik

13086749_1073419999382647_2846076907314907456_o

Changer Meetup

Sve je spremno za jedinstveno turističko-kulturno događanje Changer Meetup koje je zbog svog originalnog koncepta i programa Šibenik ove godine stavilo na mapu najzanimljivijih jadranskih destinacija. Zagrijavanje za susret najznačajnijih regionalnih nositelja promjena u poslovnom i umjetničkom svijetu već je započelo sinoć u centru grada na nekoliko lokacija – od Rive i Poljane do Perivoja Roberta Visijanija – na kojima su Šibenčani i njihovi gosti mogli uživati u live nastupima Hrvatske funk delegacije te u koncertu grupe Abba Real Tribute uz bogatu eno-gastro ponudu. Pripreme za Changer Meetup nastavljaju se i večeras kad je na rasporedu koncert Nikole Marjanovića, ujedno i uvod u vrhunac zbivanja – trodnevnu konferenciju s brojnim popratnim sadržajima namijenjenim svim uzrastima, a koja traje od 26. do 28. srpnja. A što vidjeti i posjetiti u Šibeniku uz Changer Meetup, saznajte ovdje.

Koncerti

O velikom interesu za Changer Meetup govori i činjenica kako je koncert Josipe Lisac prebačen na Tvrđavu sv. Mihovila. Koncert će se održati u petak 28. srpnja s početkom u 21 sati. Zanimljivo je i da u Šibenik dolazi friški dobitnik ovogodišnje Zlatne arena za glazbu, Nenad Sinkauza, koji je ovu prestižnu nagradu primio ove subote zajedno s bratom Alenom za film Goran Nevija Marasovića. On će održati besplatnu dječju radionicu Tvornica zvuka u sklopu programa Changer Meetup Playground.

changer meetup 2

changer meet up 3

Gigantski luminarij

Ipak, najveća atrakcija bit će gigantski luminarij Alana Parkinsona, pod nazivom Pentalum. Već je počeo nicati na Poljani, a čije fotografije s lica mjesta ekskluzivno donosimo. Više informacija o Changer Meetupu i programu možete saznati na changer.hr.

changer meetup 1

 

0