Cedevitina inovacija premijerno predstavljena u Milanu

Za vrijeme trajanja ovogodišnje svjetske izložbe Expo u Milanu, naziva ‘Feeding the Planet, Energy for Life’, Cedevita je u sklopu popratnog programa Expo in Citta po prvi puta javnosti predstavila svoj novitet – uređaj Cedevita Vitamins Point. On omogućuje korisniku da i izvan svog doma može doći do svježe doze vitamina vrlo jednostavno – uz pomoć smartphonea!

cedevita1

U suradnji s Generalnim konzulatom Republike Hrvatske u Milanu, Cedevitin je uređaj predstavljen među publikom od preko šest milijuna ljudi samo tijekom lipnja. Tijekom promocije uređaja na jednoj od najatraktivnijih lokacija talijanske metropole, Corsu Garibaldi, prolaznici su imali priliku probati popularnu Cedevitu naručujući je putem mobilnog uređaja.

cedevita14

Jedinstvena kombinacija inovativne tehnologije, atraktivnog dizajna i vitaminskog osvježenja oduševila je Talijane i njihove goste. Najbolje je reakcije doživio Cedevitin okus bazga&limun čime se može očekivati da će se upravo taj okus uskoro moći kupiti i na talijanskom tržištu.

0