Journal Pets: Ovaj viralni izazov pokazuje koliko su mačke i psi uistinu različiti

Jeste li osoba koja više voli mačke ili pse? Iz nekog razloga se vodi neprekidna bitka za utvrđivanje koja je skupina ljudi ispravna i bolja. Pa, možda konačno imamo odgovor na ovu raspravu. Nedavno je nastao novi viralni izazov nazvan “Cat vs. Dog Challenge” koji prikazuje razliku između mačaka i pasa. Naime, u ovom izazovu oni se međusobno natječu na vrlo smiješan i zabavan način. Podvrgnuti su zanimljivom testu s različitim preprekama kako bi se bolje prikazalo koliko različito oni ispunjavaju svoj zadatak. Mnogi vlasnici kućnih ljubimaca odlučili su sudjelovati u ovom izazovu kako bi pokazali da su obje vrste različite, ali da to ni u kojem slučaju ne znači i da je jedna bolja od druge.

Cat vs. Dog Challenge: Uvijek postoje iznimke

Iako su svi kućni ljubimci različitih karaktera, izazov je pokazao kako i mačke i psi pokazuju sklonosti jedinstvene za njihove vrste. U ovim videima najčešće možete vidjeti mačku kako pažljivo prolazi pored mnogih predmeta koji su položeni na pod. Mačka hoda polako, tako da sve ostaje na svom mjestu, dok pas koji pokušava učiniti isto, to čini veselo i brzo pa ruši sve što mu se nađe na putu. Ipak, važno je naglasiti da postoje i iznimke u oba svijeta. U nastavku pogledajte sve videozapise vezano uz ovaj viralni challenge koji nas zabavljaju ovih dana.

View this post on Instagram

Jeremias Mequetrefe mostrando toda a sua destreza no desafio cats vs dogs challenge. #jeremiasmequetrefe #catsvsdogschallenge

A post shared by Daniel Felippe Bello (@hardrockbeer) on

Foto: YouTube Screenshot, YouTube, Instagram, Twitter

0