Sinoć je održan čarobni božićni Journal.hr party

Sinoć je održan čarobni
božićni Journal.hr party

U prekrasnom interijeru hotela u centru Zagreba, u kojeg su mnogi htjeli zaviriti, održan je još jedan, sada već tradicionalni božićni party portala Journal.hr. Za mjesto radnje odabran je novootvoreni zagrebački heritage hotel Amadria Park Capital, koji se smjestio u samom srcu Zagreba, na uglu Jurišićeve i Palmotićeve ulice i ponudio svu raskoš arhitekture s početka 20. stoljeća u kombinaciji s profinjenošću suvremenog hotela.

Znatiželja glede toga kako interijer hotela izgleda, za mnoge je i službeno utažena sinoć, kada je u prostorijama hotela, nadahnutima sjajem art décoa, upriličena Journal.hr božićna zabava za više od 800 uzvanika. Uspješnu godinu zaokružili smo i proslavili sa svim suradnicima, klijentima i prijateljima koji su nas u velikom broju došli podržati i dobro se zabaviti uz nastupe neočekivanih gostiju, ukusne zalogaje i omiljena pića.

Journal.hr Xmas Party

Interijer u pravom blagdanskom duhu pomogli su urediti Iris MBM Vrtni Centar i Pevec te je u suradnji s agencijom Alert kreirana prava čarolija koja će se dugo pamtiti.

Uzvanike su dočekivale hostese odjevene u smaragdnozelene haljine iz najnovije Naf Naf kolekcije te odmah dale nagovijestiti elegantnu atmosferu koja je vladala u hotelu.

Uz nastupe gostiju iznenađenja, disco dive Barbare Tucker koja žari i pali pozornicama diljem svijeta te neponovljivog Massima, gosti su se mogli osvježiti službenim pićem večer – Beefeater 24 ginom u uvijek popularnoj kombinaciji s tonikom, a bila je tu i omiljena Cockta te Vitamin Well voda.

Uzvanici su imali priliku i kupiti IQOS uređaj, uključujući i novi IQOS 3 uređaj koji integrira opsežne povratne informacije dobivene od potrošača. IQOS je inovativan uređaj koji zagrijava, a ne izgara duhan te čijim se korištenjem stvara značajno manje štetnih sastojaka u usporedbi s pušenjem cigarete. Ne stvara dim, nema pepela te neugodnih mirisa na odjeći, rukama i u kosi.

HP je u svom kutku predstavio gostima HP Sprocket Plus Photo Printer, džepni mini pisač veličine smartphonea, a na licu mjesta im je ponudio printanje upravo uslikanih fotografija mobitelom tako da su mogli dobiti fotku kao suvenir za pamćenje.

Balon Centar osigurao je “nebo” puno balona iznad našeg minimalističkog walla, a uzvanici su se oduševili zvjezdanim photo pointom ispred kojeg fotkanje nije prestajalo.

A kako je magična atmosfera još jednog Journal.hr Xmas partyja izgledala, pogledajte na fotografijama u nastavku…

Ivan Dečak i Massimo

Barbara Tucker

Anica Kovač

Anica Kovač

Lana Banely

Mirela Miškić, Martina Peričić i Latica Ivanišević Krasnić

Josipa Tomić, Barbara Tucker

Luka Nižetić, Iva Radić, Tara Rosandić

Iva Vitić Gameiro i Guilherme Gameiro Alves

Jelena Veljača, Tara Rosandić, Ivan Dečak

Ivan Šarić

Ivan Šarić

Tamara Žaja Miličić, Iva Duduković

Maja Graholski

Maja Graholski

Daniela Gajski, Mladen Duduković, Jelena Slade-Šilović

Kristina Krepela

Kristina Krepela

Barbara Repe

Zvončića Vucković, Ronald Braus

Dajana Pajkić

Elizabeta Penić i Alma Radoš

Luka Nižetić i Larisa Lipovac

Olja Vori

Damira Katarina Miličević, Marija Bišćan, Ljupka Gojić Mikić

Ana Vučak Veljača

Sara Renar

Martina Čičko Karapetrić

Martina Čičko Karapetrić

Iva Radić

Iva Radić

Tara Rosandić i Jure Radnić

Marijana Batinić i Luka Nižetić

Marijana Batinić i Luka Nižetić

Dajana Pajkić, Lea Krpan, Teuta Mesaroš

Duje Kaliterna

Slavica i Ana Josipović, Mate Rončević

John Pavlish, Andreja Bistričić i Mate Rončević

Veliko hvala svim sponzorima i suradnicima koji su omogućili realizaciju Journal.hr Xmas Partyja 2018. godine: Beefeater gin, Cockta, Vitamin Well, HP Hrvatska, Iris MBM Vrtni Centar, Naf Naf, Pevec, Balon Centar.

Također, veliko hvala svima koji su sudjelovali u Journal.hr goody boxuAgrolaguna, AuraCity Center oneDermalogicaDilemma Posters, HarissaKiehl’sLa Roche-PosayL’Erbolario, L’Oreal Paris, -Love, AnaMedikorMelemMirjana MikulecNaklada LjevakOrbico BeautyPerfecta Dreams, Promands, StilusTeatar Exit, Urban Decay, Vitamin WellZvijezda.

Zahvaljujemo i agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu Journal.hr partyja.

Tko je sve posjetio Journal.hr Xmas party pogledajte ovdje, video možete pogledati ovdje, a što se sve nalazilo u goody boxu otkrivamo ovdje.
Foto: Sanja Jagatić, Ino Zeljak, Marija Laća

Učitati još
Zatvori