Upoznajte novi hrvatski brend Cabinet.K

IMG_1714-Edit

Vedran Kirin

Cabinet.K novi je brend proizašao iz kreativne radionice dućana Habiter Chic dizajnera Vedrana Kirina. U ponudi ovog novog brenda nalaze se unikatni tanjuri, mirisne svijeće, dizajnerske lampe i autorske majice. Prva linija u ponudi novog Vedranovog brenda su stakleni tanjuri, koji su rađeni tehnikom decupage te ručno dorađivani. Motivi su raznovrsni, najčešće stari viktorijanski motivi s ručno rađenim printevima koje je Vedran iscrtao na listovima starih enciklopedija. Predivni dizajnerski tanjuri u ponudi su s različitim motivima, a mogu se izrađivati i po narudžbi klijenata.

IMG_1716-Edit

IMG_1718-Edit

U ovoj prvoj kolekciji staklenih tanjura najveća inspiracija dizajneru bila je anatomija te su najčešći motivi kosturi, srca te kosturske glave. Dio kolekcije namijenjen je i turistima koje će zasigurno oduševiti motivi pulskih gladijatora, Marca Pola i Dioklecijana na ručno rađenim staklenim tanjurima.

IMG_1720-Edit

IMG_1724-Edit

Tanjuri Cabinet.K mogu se kupiti u Zagrebu u Habiter Chicu u Boškovićevoj 6 i Hysteria concept storeu u Teslinoj 9, te u Splitu u Arteriji na adresi Vid Morpurgova poljana 1. Asortiman s motivima Marca Pola bit će u ponudi u Electric Ladyland design-u na Korčuli, a kolekcija tanjura s motivima pulskih gladijatora posebno će se naći u Puli u u Galeriji Makina.

IMG_1726-Edit

IMG_1734-Edit

IMG_1736-Edit

IMG_1750-Edit

Foto: Sara Moritz

0