Prvi Burger Tour dolazi u Rijeku i Pulu

Prvi Burger Tour dolazi u Rijeku i Pulu

Burger Tour

Ako još niste imali priliku probati jedne od najboljih burgera u Hrvatskoj, sada je pravo vrijeme da to učinite. Zašto? Jer u hrvatske gradove dolazi prvi Burger tour.

2. i 3. lipnja Rijeka, a 9. i 10. lipnja Pula ugostit će majstore u pravljenju burgera iz Submarinea, odličan glazbeni program, a žeđ će gasiti pivo. Ako to nije dovoljan razlog za uživanje u slavlju okusa i glazbe, donosimo još dva razloga koji će vas zasigurno natjerati da se predomislite.

Burger Tour

Burgeri iz Submarinea

Burger više nije samo pecivo s pljeskavicom. Burger kao najpopularnije jelo na svijetu je danas postao dio visoke gastronomije kroz koju se kuhari kreativno i lokalno izražavaju. Pobjednik prošlogodišnjeg Zagreb Burger Festivala koji nosi titulu i najboljeg burgera u Hrvatskoj Submarine BBQ, na Staropramen Burger Touru ponudit će svim ljubiteljima veliki izbor burgera.

Burger Tour uz dobru glazbu

U svakom gradu posjetitelje očekuje glazbeni program koji će zasigurno dobro zabaviti sve prisutne. U Rijeci će sve prisutne zabavljati Neno Belan & Fiumens i DJ HrwoE. A u Puli će za atmosferu biti zaduženi grupa Pavel i DJ Eddie Ramich.

Foto: Submarine Burger

Učitati još
Zatvori