‘Budi’ – novi plesni singl Saše Lozara koji doziva ljeto

Ljubavna priča koju će razumjeti sve generacije

Novi single Saše Lozara „Budi“ je ljubavna priča koju će razumijeti sve generacije, radio-friendly, lijepo plovi i nosi dašak prošlog vremena, te prepoznatljivost i stil autora/tekstopisca i glazbenog producenta Predraga Marinjaka-Peggya, jednog od najuspješnijih autora i glazbenika.

Peggy je zaslužan, između ostaloga, za prethodne uspješnice i radijske hitove Saše Lozara, poput Tajno, Tebi, Da, Za nas dvoje.

Multitalentirani karizmatik i vokalni virtuoz nebrojeno puta dokazuje koliko je glazbeni put kojim kroči izazov te svakom svojom novom pjesmom oduševi ljubitelje hrvatskog pop-a, radijske urednike, struku i svoje fanove.

‘Budi’ – novi plesni singl s kojim dočekujemo ljeto

„BUDI “je potpuno nešto novo, svježe, nepredvidivo glazbeno štivo u kojem se Saša Lozar odlično snalazi . Svoj šarmantni i glazbeni pečat ovaj puta nam daje i naš najpoznatiji saksofonist Igor Geržina, koji nas svojim solo dionicama vraća u staro dobro vrijeme soula i funka.

Mix i mastering potpisuje, svima dobro poznat, Bojan Šalamon Shalla koji je svoj pečat ostavio i na svim prethodnim hitovima Saše Lozara, poput Tajno i Da. Snimljen je video broj, atmosfera je plesno užarena, što nagovještava dugo toplo ljeto s pregršt dobrih tuluma.

Foto: PR

0