Majstor najluđih torti u Zagrebu

buddy-valastro-1

Buddy Valastro, jedan od najpoznatijih slastičara na svijetu, posjetit će Hrvatsku 17. i 18. listopada. Slavni Cake Boss iz istoimene emisije na kanalu TLC, sudjelovat će u izboru najljepše torte s hrvatskim motivima. Za natjecanje se može prijaviti na stranici Buddydolazi.hr zaključno do 9. listopada.

buddy-valastro-2

Ovo je prvi posjet Buddyja Valastra Hrvatskoj. Buddy u SAD-u uspješno vodi lanac slastičarnica Carlo’s Bakery. U slastičarnici svog oca radio je od malih nogu, a zatim je uz pomoć obitelji stvorio pravo slatko carstvo. Diljem svijeta postao je poznat zahvaljujući seriji Cake Boss, koja prati rad njegovog tima u slastičarnici, ali i obiteljski život. Nova sezona serije Šef slastičarnice na programu je od 19. listopada, srijedom u 20 sati.

buddy-valastro-3

Natjecanje ima 3 faze, a prijave su moguće do 9. listopada. Da bi se priključili natjecanju, sudionici moraju napraviti tortu ukrašenu hrvatskim motivima i postaviti fotografiju ili video torte koju su napravili na Buddydolazi.hr u skladu s pravilima. Najboljih 10 prijava natjecat će se javno za ulazak u finale, a pobjedničku tortu će proglasiti sam Buddy na velikom događanju koje se za ljubitelje slastica 17. listopada u 18 sati održava City Centeru one West u Zagrebu. Na druženje s Buddyjem su pozvani svi!

0