#allaboutchange: Dopustite nam da vas povedemo u predivno dugo ljeto koje je pred nama

#allaboutchange: Dopustite nam da vas povedemo u predivno dugo ljeto koje je pred nama

Kada je krenula ova godina nismo ni mogli zamisliti u kojem će se smjeru situacija razvijati, bilo nam je samo jasno da nas je 2020. naučila da malo toga možemo pretpostaviti, te da moramo biti spremni na sve. Ono što smo jedino znali je to da se situacije, događaji i ljudi oko nas mijenjaju i da se društvo i svijet definitivno nalaze na velikoj prekretnici koja će odrediti kako će izgledati naša budućnost. Promjene su nužne i one se polako, ali sigurno manifestiraju na svim razinama. No, sve počinje od nas samih. Kada je cijeli svijet stao o njemu smo doista počeli promišljati. Koliko čuvamo svoje tijelo, koliko pazimo na mentalno zdravlje, što možemo učiniti za bolji svijet i očuvanje prirode koja nam je zapravo jedini dom? Sve su to pitanja koja su ove godine postala glasnija no ikad, a svaki naš angažman izuzetno se cijeni i vrednuje jer upravo on pokazuje koliko smo zapravo bitni i koliko naše aktivno djelovanje sudjeluje u promjeni svijeta oko nas.

#allaboutchange

Dolaskom toplijeg vremena i smirivanjem epidemiološke situacije, nazire se ta snažna energija koja nas vuče upravo ka tomu da se osjećamo bolje i ugodnije, opuštenije i optimističnije te naposljetku hrabrije za vrijeme koje dolazi. Pozitivne priče koje nas okružuju i koje nas guraju da s promjenama krenemo od sebe objedinili smo na platformi #allaboutchange, a mnogo inspirativnih priča još ćemo predstaviti do kraja godine.

Ljetni optimizam

Kako se bliži dugo toplo ljeto, tako se nazire i ono najljepše što ovo godišnje doba pruža: druženja s našom obitelji i prijateljima kojih smo se poprilično zaželjeli. Odmor, rad na sebi, promišljanja i djelovanja skrivena u nama sada izlaze iz naših misli i postaju djela kojima smo zadovoljni i kroz koja zračimo ono što je drugima potrebno da ih potaknemo na isto. Svačija uloga je jednako važna, a samo se dobra i pozitivna, hrabra energija može prenositi međusobno i činiti ovaj svijet boljim i drugačijim, snažnijim mjestom.

Promjene se zaista događaju

Gradskim ulicama već se osjeća impuls vrućih ljetnih noći koje će nas neprestano pozivati na ples i podsjećati da je ono najvažnije u životu što imamo skriveno u nama i da se prava manifestacija toga krije upravo u dijeljenju istog s ljudima oko nas. Pozitivne promjene koje se naziru, svijetlo na kraju dugog i mračnog tunela koji nas je strašio, ali i osnaživao, vode nas u neku bolju budućnost koja će zahvaljujući optimizmu biti snažnija i vedrija.

Journal hrabro gleda u budućnost

I Journal hrabro gleda u budućnost i hrabro broji svoje #allaboutchange odluke. Veliki izazovi samo su prilika da ustrajemo i pokažemo koliko snažno možemo i moramo djelovati za bolji svijet i bolju budućnost pred nama. Sada kada smo prošli polovicu ove godine možemo samo reći da ćemo ustrajati i dalje kako bi svojim djelovanjem i radom poticali na ono nužno što je potrebno društvu – korjenite promjene. Već od idućeg tjedna donosimo dašak optimizma za sve svoje partnere, suradnike, prijatelje brenda i čitatelje. Pripremite se i dopustite nam da vas uvedemo u dugo toplo ljeto pred nama onako kako mi to najbolje radimo. Stay tuned.

Foto: Pexels, Unsplash

Učitati još
Zatvori