Luksuzni hotel resort otvoren blizu Trogira

brown beach (7)

Brown Beach House Design hotel Hrvatska novi je luksuzni boutique resort smješten u neposrednoj blizini Trogira. Stara tvornica duhana iz 20. stoljeća nakon restauracije je poslužila kao savršeno mjesto za smještaj 25 posebno dizajniranih apartmana. Apartmani se razlikuju po broju soba, a zajednički im je prekrasan pogled na more ili na staru jezgru Trogira.

brown beach 1 (2)

brown beach (10)

brown beach 1 (5)
Hotel pruža zaista poseban mediteranski ugođaj, savršen za bijeg od gradske vreve. Luksuz koji ovaj hotel nudi su vanjski bazen, sunčalište, vrhunski restoran, spa sadržaj i prostor za bankete. S jedne strane možete uživati u miru i tišini, a s druge strane zračna luka Kaštela i grad Split udaljeni su svega nekoliko kilometara.

brown beach (6)

brown beach (5)
Brown Beach House Design hotel Hrvatska dio je grupacije Brown hotela, mediteranskih brenda boutique hotela smještenih u Tel Avivu, Jeruzalemu i Cipru. Preporučuju ga renomirane svjetske publikacije, a član je i Design Hotela, vodećeg svjetskog hotelskog brenda. Više informacija pronađite na njihovoj službenoj stranici.

brown beach (3)

brown beach (8)

brown beach (12)

brown beach (11)

ž

brown beach (1)

brown beach (9)

brown beach 1 (3)

brown beach (4)

brown beach (2)

Foto: Brown Beach House Croatia

0