Najljepše kulise za fotografiranje s obitelj i prijateljima ovog Božića
Najljepše kulise za fotografiranje s obitelj i prijateljima ovog Božića

Najljepše kulise za fotografiranje s
obitelj i prijateljima ovog Božića

Stiže nam najljepše vrijeme u godini! Drvca, lampice i pokloni samo su neke od asocijacija koje nam prvo padaju napamet, a božićno fotografiranje jedno je od onih blagdanskih događanja koje si svakako želimo priuštiti ove godine.

S Instagram profila uskoro će krenuti iskakati bajkovite fotografije djece, kućnih ljubimaca i raznih obitelji u scenografijama dostojnim lifestyle časopisa, a vi se sigurno pitate gdje rezervirati božićno fotografiranje i ove godine svojim najmilijima poslati čestitke s profesionalnim potpisom.

Slađana Gržinić

Photo session koji bi nam ostao kao uspomena, još do prije par godina taj scenarij bio je uglavnom rezerviran za stanovnike Londona, Beča ili Pariza no božićno fotografiranje u profesionalnom studiju već je nekoliko sezona aktualno i kod nas. Budući da trendovi iz inozemstva kad-tad stignu i kod nas, ove sezone razveselilo nas je vidjeti zbilja velik broj hrvatskih verzija božićnih photo pointova. Neki od fotografa diljem Lijepe Naše bili su vrlo kreativni i organizirali preslatke božićne kutke u kojima se možete udobno smjestiti u društvu partnera, obitelji i prijatelja i zatim pozirati za ove super pozitivne i vesele fotografije.

Reci Tičić

Sada možemo i mi poslati unikatne čestitke obitelji van Hrvatske ili jednostavno začiniti svoj Instagram feed. U jedno smo sigurni: It’s beginning to look a lot like a Christmas!

Evo koje smo kreativce s predivnim božićnim foto pričama pronašli:

JS Atelier

Novi dom JS Atelier-a pretvoren je u božićnu scenu za fotografiranje dječjih osmjeha, prijatelja, obiteljskih uspomena, slatkih šapa kućnih ljubimaca i mnogo drugih čarobnih trenutaka. Božićna scena JS Atelier-a savršena je uvertira za stvaranje trenutaka koje želite sačuvati zauvijek. Na vama je samo da nabacite osmijeh.

FOTO: Josipa Uzelac
FOTO: Josipa Uzelac
FOTO: Josipa Uzelac

Doma Studio

Fotkam by Matija Vincek

Slađana Gržinčić

Redlight Weddings

Foto Priche

Stepanov Studio

Reci Tičić (Artium weddings Croatia)

Za više informacija i rezervacije termina možete ih kontaktirati putem njihovih Instagram i Facebook profila.

Foto: Instagram (@sladanagrzincic, @foto.priche)

Učitati još
Zatvori