Ako još niste, vrijeme je da se zaputite u Istru

U ugodnoj atmosferi Basement wine bara u Tomićevoj ulici uz istaknute istarske vinare Meneghetti i Degrassi, Kempinski Hotel Adriatic organizirao je svoje ovogodišnje božićno druženje. Ovo božićno okupljanje Kempinski Hotel Adriatic iskoristio je kako bi dočarao svu ljepotu Istre kroz bogatstvo okusa koje Istra pruža kao omiljeno odredište gurmana. Krajolici od kojih zastaje dah bogati su vinogradima i maslinicima, a samo dio tih okusa mogao se iskusiti u Basementu.

kempinski1

Uz prigodnu degustaciju vina i maslinovog ulja spomenutih vinara prvi hrvatski luksuzni golf i spa resort na moru s 5 zvjezdica, Kempinski Hotel Adriatic, prekrasnu Istru i Mediteran barem je na nekoliko sati prenio u središte Zagreba te dočarao gourmet priču koja se sve više isprepliće s jednim drugačijim životnim stilom koji pronalazi harmoniju u spoju aktivnog načina života njegujući kulturu prehrane.

kempinski5

kempinski4

Autentičnu istarsku priču uz nezaboravno gourmet iskustvo kroz suvremenu inačicu tradicionalne istarske kuhinje, gdje neka dobro poznata jela dobivaju novu, svježu reinterpretaciju te brojna izvrsna vina dočarat će vam na svoj način prestižni i nagrađivani Kempinski Hotel Adriatic.

kempinski6

kempinski7

Ako još niste, vrijeme je da se zaputite u Istru.

kempinski2

kempinski3

0