Što vi ove godine darujete baki i djedu?
Što vi ove godine darujete baki i djedu?

Što vi ove godine darujete baki i djedu?

Svi mi znamo da je obitelj najvažnija, a posebno u vrijeme blagdana. Najstariji članovi naše obitelji zaslužuju jednaku pažnju baš kao i najmlađi. Budimo iskreni, tko se to ne veseli darovima neovisno o svojoj životnoj dobi.

Lijepa božićna priča iz GLS Croatie

Toga su svjesni i u GLS Croatia, stoga su ove godine započeli s jednom novom, drukčijom i po nama ljepšom pričom.

Budžet koji je bio namijenjen za poklone poslovnim parterima prenamijenili su i odlučili u suradnji s Facebook grupom Čarolija darivanja darivati štićenike Domova za starije i nemoćne Vukovar i Velika poklonima koji su pronađeni i kupljeni u Müller trgovinama. Odlučili su da to neće biti samo još jedan dar na stolu poslovnog partnera, nego dar koji će nekoga uistinu uveseliti.

Osmjesi na licu i radost koju donose blagdani

Priča je počela tako što se ekipa iz GLS Croatia zapitala kome su pokloni bitni, tko im se uistinu raduje. Nakon što je zaključak bio jasan, odnosno da se poklonima raduju najčešće oni kojih ne očekuju, oni koji su marginalizirani u društvo, trebalo je doznati tko su oni. Tu je uskočila Udruga Čarolija darivanja pomoću koje su pronašli spomenute Domove za starije i nemoćne.

Ravnatelji domova poslali su skromne želje svojih štićenika koje je GLS Croatia s radošću ispunio. Sortirano, spakirano i poslano je 250 paketa ovim skromnim ljudima.

Reakcije dragih ljudi i štićenika domova bile su iskrene i u potpunosti su nas ganule, a osmjesi na licima sve su rekli. Njihova iskrena sreća dokazuje da je GLS Croatia donijela najbolju odluku i novac prenamijenila u prave svrhe.

GLS Croatia je darivanjem štićenika domova Velika i Vukovar pokazala da je solidarna i društveno odgovora tvrtka koja je svjesna potreba društva u kojem posluje. A time i da je svaki osmjeh na licu važan.

Foto: Unsplash, Pexels

Učitati još
Zatvori