Otkrili smo gdje možete pronaći božićne kuglice s potpisima Vatrenih
Otkrili smo gdje možete pronaći božićne kuglice s potpisima Vatrenih

Otkrili smo gdje možete pronaći božićne
kuglice s potpisima Vatrenih

Još malo odbrojavamo do Božića, ali dok čekamo omiljeni dan u godini istinski uživamo u ovom čarobnom mjesecu. Njegovoj atmosferi i svemu što nam pruža u svom blagdanskom ruhu. Odbrojavamo i do povratka naših Vatrenih koji nam u nedjelju stižu na, nadajmo se, najluđi doček. Poklopilo se tako da nas u isto vrijeme tresu i blagdanska i nogometna groznica u kojoj tražimo poklone za najmilije, ali i potpise naših nogometaša. Kako vam se zato čine božićne kuglice s potpisima nogometaša? Upravo smo ovaj proizvod pronašli na Adventu u Zagrebu, a gdje točno i o čemu se radi pročitajte u nastavku.

Božićne kuglice s potpisima nogometaša pronađite na Fuliranju

Hrvatski brend kofer. i Zaklada Marin Čilić udružli su snage i na zagrebačkom adventu, u sklopu Fuliranja na Strossmayerovom trgu i terasi hotela Esplanade, pripremili kućicu na kojoj možete pronaći kuglice s potpisima hrvatskih sportaša. Radi se o prozirnim kuglicama u kojima se nalaze različiti začini za gin kao što su: crveni papar, sušene ružice, čili u nitima, dehidrirane naranče i još puno začina kojima ćete doraditi svoje omiljeno piće. Kuglice mogu biti i atraktivni ukras za vašu jelku, a na svakoj od njih stoji čestitka za blagdane koju su potpisali naši nogometaši.

Svi su oni, prije odlaska u Katar na svjetsko prvenstvo, marljivo ispisali brojne kuglice kao da su znali da će se uskoro tražit potpis više. Modrić, Petković, Majer, Gvardiol, Livaković i Lovren samo su neka od imena čije kuglice možete pronaći na ovoj kućici. Da se ljudima ove kuglice izrazito sviđaju potvrđuje i vijest da su neka imena nogometaša već razgrabila. Osim začinima, tu su i kuglice punjene teniskim lopticama koje su potpisane od strane naših poznatih tenisača – Marina Čilića, Borne Ćorića, Mate Pavića i ostale teniske ekipe.

Kuglice s humanitarnim karakterom

U čemu je zapravo magija ovih kuglica? – radi se o potpuno humanitarnoj priči Zaklade Marin Čilić koja već nekoliko godina stipendira nadarenu djecu u sportu i glazbi. Njima su se u priči pridružili kofer. i brend sportske opreme Head. Svi oni donirali su svoje proizvode kako bi ova priča uspjela, a završni touch napravili su hrvatski sportaši svojim potpisima. S obzirom da se ne radi o prodajnom proizvodu, već humanitarnom, kuglice nemaju svoju cijenu. S njima ne vrijedi pravilo „bez računa se ne računa“. Ovdje se samo računa humanitarno srce koje će u zamjenu za kuglicu donirati novce za razvoj mladih hrvatskih talenata.

Cijela priča zamisao je našeg teniskog asa Marina Čilića i njegove supruge Kristine. Njih dvoje stoje iza Zaklade u kojoj i sami aktivno sudjeluju. Kako nam je u nedavnom intervjuu Kristina Čilić rekla – žele da upravo Zaklada bude mala tvornica za ostvarenje dječjih snova. U ovoj toploj priči svoje su srce odlučili pokazati i ostali naši sportaši, a jedan od načina na koji trenutno „mala tvornica“ gradi dječje snove su i adventske aukcije nogometnih dresova Vatrenih iz Katra. Blagdani su vrijeme dobrih djela, pomaganja i darivanja. Dječji osmijeh i uspjeh nema cijenu, zato razveselite i vi svoje bližnje, ali štićenike Zaklade kojima će svaka kuglica biti korak više za postizanje zavidnih rezultata za našu malu Hrvatsku.

Učitati još
Zatvori