Čarobna božićna radionica u Lela Design studiju

Čarobna božićna radionica u
Lela Design studiju

božićna radionica Lela Design

Predblagdansko ludilo samo što nije krenulo. Kako biste ovog Božića bar neke stvari napravili na vrijeme i pri tome se dobro zabavili, donosimo vam jednu zanimljivu radionicu na kojoj možete sami napraviti svoj adventski vjenčić i naučiti kako s jednostavnim detaljima dekorirati svoj dom.

božićna radionica Lela Design

Božićna radionica

Nakon radionice cvjetnih kruna i jesenskog ukrasa za stol, u čarobnom, mirisnom studiju na Črnomercu 41, točnije u Lela Design studiju, u petak 24. studenog od 18-21h organizira se divna božićna radionica. Uz kuhano vino, miris cimeta i klinčića, puno smijeha i vodstvo uvijek nasmijane Mirele Lele Mikšić, vlasnice kreativnog studija Lela Design, imat ćete priliku uživati u kreativnoj atmosferi i izraditi svoj adventski vijenac. Prilika da budete kreativni dobar je razlog da učinite nešto samo za sebe i poklonite si jedno čarobno i kreativno iskustvo.

božićna radionica Lela Design

Na radionici uz adventske vijence, kreativna Lela će vas inspirirati kako da ukrasite svoj dom ovog Božića. Saznajte kako uz adventski vijenac i jednostavne trikove vaš božićni stol može biti savršeno dekoriran i očarati sve vaše goste. Svaka polaznica svoj rad nosi doma, a radionica je namijenjena svima, bez potrebnih predznanja. Iz iskustva znamo da je ovo jedan odličan način da provedete petak navečer.

Prijave su moguće na mail [email protected], a dodatne informacije nađite na službenoj stranici.

božićna radionica Lela Design

božićna radionica Lela Design

božićna radionica Lela Design

Učitati još
Zatvori