Božićna bajka u poznatom zagrebačkom caffe baru Finjak je počela

Božićna bajka u poznatom zagrebačkom
caffe baru Finjak je počela

Najljepša božićna bajka

Dolazi najljepše i najhladnije doba u godini kad vam srce griju osmijesi dragih ljudi, topla čokolada, vrući kesteni i kuhano vino. Još kada sve to možete pronaći na jednom malom skrivenom mjestu, i ove godine posebno osmišljenom i uređenom za uživanje i beskraj uspomena, priča postaje još bolja.

Božićna bajka u poznatom zagrebačkom caffe baru Finjak vraća se u punom sjaju. Kao i svake godine odlučili su tematski zaokružiti božićnu priču. Ovogodišnja tema priče je Candy Garden.

Candy Garden Finjak

Vesela družina iz caffe bara Finjak i kreativni tim iz Eventastic studia, stvorili su čarobno mjesto na kojem ćete uživati ovih adventskih dana. Mjesto gdje žive patuljci, medvjedići, a možete čak uživo vidjeti saonice Djeda Mraza prije nego krene na put (i ne samo to – možete se i slikati u njima).

Ovaj mali, ali slatki caffe, čuva još pregršt iznenađenja za svoje posjetitelje pa je tako jedna od glavnih atrakcija zimski vrt koji kao da je preslikan iz bajke o princezama i patuljcima, a čuvaju ga dva unikatna i ručno izrađena Orašara! Ne možete otići, a da ne probate Finjakovu vruću čokoladu i kuhano vino koji su neizbježan dodatak svakog zimskog izlaska…

Advent u najfotogeničnijem caffe baru je otvoren i zaista je vrijedan pažnje, zato svi brzo u Vlašku 78 po svoju Instagram fotkicu uz neizbježan hashtag #bozicnabajkaufinjaku. Sigurni smo da će vam se svidjeti, jer nama jest!

Foto: Finjak

Učitati još
Zatvori