Božićna bajka u Magnolia slasticama

Polako se bliži trenutak pripreme božićnih kolača, a mnogima omiljena zagrebačka slastičarnica Magnolia slastice već je spremna za nadolazeće blagdane. Počevši od izloga kojeg su početkom prosinca pripremili za božićnu bajku, tu su i svi tradicionalni kolači i keksi koji se u domovima nađu uoči praznika.

magnolia11

Priča o izlogu i kolačima se isprepliće jer je velik broj ukrasa koje možete vidjeti ako zakoračite u malo slatko carstvo na Trešnjevci – jestiv. Kućica od medenjaka sa snjegovićem i jelkom od cornflakesa te medenjaci ukrašeni bijelom glazurom nastali u suradnji sa Storybook magazinom ukrašavaju ulaz kao i rasplesane balerine, male sovice, viseći cupcakes i drugi likovi koje možete susresti u začaranoj Magnolijinoj šumi.

magnolia6

Na Magnolijinim pladnjevima pak pronaći ćete (uz uobičajenu ponudu njihovih torti i macaronsa) sitne kolačiće koje slastičarke vrijedno peku, kao i cupcakes s primjerice likom Djeda Božićnjaka. Bez pite mađarice, bijele pite, orahnjače, linzera, breskvica, išlera i drugih malih zalogaja nije potpun niti jedan blagdanski stol, a sve te kolače možete i vi naručiti ako nemate vremena peći svoje. Na fotografijama donosimo djelić atmosfere, a za potpuni doživljaj navratite u Magnolia slastice u Trakošćanskoj 17.

magnolia7

magnolia12

magnolia9

magnolia4

magnolia8

magnolia5

magnolia3

magnolia2

magnolia1

Foto: Rajna Raguž (RRVizual)

0