Božićna bajka i ove godine dolazi na glavni gradski trg

Božićna bajka i ove godine dolazi
na glavni gradski trg

U subotu, 1. prosinca, zagrebački advent uveličat će i veliko otvorenje programa “Božićna bajka by Mastercard” na kojem nas i ove godine očekuje već tradicionalni snijeg te bogati božićni i glazbeni program kao i odlična gastronomska ponuda koju ćete pronaći na čarobnoj lokaciji glavnog zagrebačkog trga.

Božićna bajka

U sklopu ove bajkovite lokacije, među našim bajkovitim borovima, kriju se kućice s posebnom gastronomskom ponudom, a božićnim hitovima te jazz, funk, rock i pop standardima zabavljat će nas ove godine razni popularni bendovi i izvođači. Božićnu bajku otvaramo upravo uz Ljetno kino koje će zagrijati i najhladniju zimsku noć! Swingersi, Kristijan Beluhan koji će za posebne prigode utjeloviti Frank Sinatru i Ivu Robića, Elvis Christmas Special s bendom Johnny and his Rockin’ Tunes, Boom Pacha Boom, Groovy Cakes, Joe Pandur & Jazz Xmass Special, Scifidelity Orchestra kao i najbolji zagrebački klupski DJ-i Ozren Kanceljak, Frx i Stanko Bondža uveseljavat će posjetitelje tijekom cijele Božićne bajke.

Uz sve ove bogate i zanimljive sadržaje, gurmane svakako treba uputiti na bogatu gastronomsku ponudu naših kućica – Ski room na kojoj se mogu naći domaće kobasice, fritule, buncek s kiselim zeljem, domaći ćevapi i lepinje te posebne dnevne ponude. Ove godine na Shooters kućici nudit će se shooteri napravljeni od domaćih rakija i likera posluženi u čašicama od leda, koje će odlično pristajati uz kumru, tradicionalni turski sendvič, koji je prošle godine bio jedno od najvećih iznenađenja adventa, domaći gulaš te pržene čokoladice, koje su veliki hit na svjetskim sajmovima. Ove godine se Božićna bajka seli i na Divlji Zapad uz Brewbitese te specijalitete bazirane na kobasicama prikladnih naziva: Smuk, Salaso i Talični Tom. Brewbites će nuditi i posebnu kobasicu prigodno nazvanu Pušten s lanca gdje gosti sami mogu

odabrati recepturu iz raznovrsne plejade umaka i začina. Za sve one slađeg zuba tu je interesantna ponuda kućice Slatka bajka koja nudi tradicionalne fritule spravljene po originalnoj recepturi, waffle, palačinke i vruće čokolade.

Najveće veselje zasigurno će izazvati ovogodišnji snijeg na glavnom trgu, koji su, posebno za ovu prigodu, organizatori priredili uz pomoć topova te će na taj način zasigurno izazvati pravu poplavu popularnih selfieja  među posjetiteljima. Tu nam je i Djed Mraz Božićne bajke koji će uveseljavati posjetitelje, mlađe, ali  i starije, svake subote i nedjelje prije podne. Naravno, jedna od božićnih pogodnosti je i plaćanje Mastercard® i Masetro® karticama uz koje se ostvaruje 10 % popusta.

Maštovitu scenografiju koja je postala zaštitnim znakom prošlogodišnjih Božićnih bajki, ove će godine svakako biti upotpunjena i svim posjetiteljima predstavit će se prava, bajkovita čarolija Božića u samom centru grada Zagreba.

Božićna bajka by Mastercard trajat će od 1. prosinca do 6. siječnja sljedeće godine.

Učitati još
Zatvori