Novi hrvatski portal koji mijenja prehrambene navike

bosk-5

BOSK je novi projekt čija je misija poticati ljude na promjene i educirati ih o ljekovitoj snazi hrane. Iako se čini da se puno govori i piše o važnosti zdrave prehrane, još uvijek mali broj ljudi zna nešto o tome i još manje ih primjenjuje savjete u svakodnevnom životu. Stoga je BOSK i lansiran – kako bi potaknuo na promjene te educirao o ljekovitoj snazi hrane i njenom moćnom utjecaju na zdravlje.

Projekt i tvrtku BOSK pokrenuli su hrvatski nogometaš Mario Stanić i autor knjige “U šumi” Denis Delogu, potaknuti osobnim iskustvom poboljšanja svog zdravstvenog stanja promjenom prehrane. Spoznavši koja je moć znanja i važnost ovladavanja vlastitim zdravljem, preuzimajući ulogu aktivnog subjekta, a ne pasivnog promatrača tijeka svog liječenja, odlučili su da i druge potaknu na isto.

bosk-1

Proizvodi Il pane di Anna

BOSK je okupio tim vrsnih stručnjaka – liječnika, nutricionista i znanstvenika, s namjerom da postane sinonim za zdravu prehranu utemeljenu na suvremenim znanstvenim spoznajama funkcionalne medicine. Na edukativnom portalu BOSK na adresi bosk.hr ponudit će mnoge informacije, članke i sadržaje vezane za zdrave načine prehrane, s naglaskom na bezglutensku, LCHF, Paleo i AIP prehranu te će govoriti o njihovom utjecaju na mnoga zdravstvena stanja.

Portal www.bosk.hr posebno će biti aktivan na području gore navedenih vrsta prehrane, te će brojnim člancima i uputama pomoći svima onima koji su spremni na promjene te unaprijediti vlastito zdravlje, tjelesnu spremu, mentalnu oštrinu i ljepotu.

Kako je za unapređenje zdravlja prvi korak prelazak na bezglutensku prehranu, BOSK je nakon iscrpne potrage odabrao vrhunske proizvode bez glutena marke Il pane di Anna talijanskog proizvođača Molino Rivetti. Bogatu paletu proizvoda, namijenjenu osobama koje su netolerantne na gluten i svima drugima koji ga žele izbjegavati, obilježava visoka kvaliteta sirovina, izvrstan okus i inovativna pakiranja, a moći će se kupiti i putem web-shopa.

Kvalitetu ovog brenda prvi je prepoznao tim iz Croduxa koji je uvidio potrebu da kupcima ponudi veći izbor i alternativu klasičnim proizvodima. Slastice i grickalice mogu se već pronaći na 10 Crodux benzinskih servisa diljem zemlje, a zbog velike potražnje i zahtjeva kupaca uskoro će se biti dostupne na još 10-tak postaja. Tako svi koji su na proputovanju ili im je dan pun obveza, od sada imaju zdraviju alternativu za povremenu konzumaciju.

Andrea Čermak i Mario Stanić

Andrea Čermak i Mario Stanić

0